Lifestyle

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα λίγο πριν γίνουν γονείς

Στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι επέλεξαν να… χορέψουν τον χορό του Ησαΐα ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (03.02.2024) σε στενό κύκλο.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα περιμένουν σε μερικούς μήνες να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Και πριν η γνωστή αθλήτρια γεννήσει, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Την αποκάλυψη για το γάμο έκανε ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Είναι η στιγμή που η Αφροδίτη Σκαφίδα φτάνει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Ο Πύρρος Δήμας περίμενε με ανυπομονησία την αγαπημένη του, η οποία έλαμπε από χαρά στο εντυπωσιακό νυφικό της.

Η εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες και το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον πρώτο καρπό του έρωτά του. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκαλύψεις σοκ από τον πρώην της Κέβιν Φέντερλαϊν – «Τη βρήκα στο κρεβάτι με χορεύτρια κι έκαψε με χλωρίνη τα μαλλιά του γιου μας»
«Δεν είχε ξεπεράσει τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, τον πήρε τηλέφωνο πριν από τον γάμο μας» αναφέρει ακόμα στο βιβλίο του «You Thought You Knew» που κυκλοφορεί 21 Οκτωβρίου
Ο Κέβιν Φέντερλαϊν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς 2