Δευτέρα, 17 Ιουν.
31oC Αθήνα

Πάολα για δικαστική διαμάχη Μαζωνάκη: «Ξέρω τι μπορεί να συνέβη και χέρι που σε παραταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»

Πάολα για δικαστική διαμάχη Μαζωνάκη: «Ξέρω τι μπορεί να συνέβη και χέρι που σε παραταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ»

Για την Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι, τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω, μίλησε η Πάολα.

Η γνωστή τραγουδίστρια βγήκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» σήμερα Κυριακή (26.05.2024) και αναφέρθηκε στις φετινές sold out εμφανίσεις της, που μόλις ξεκίνησαν στο Catalaya Music Area στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη. Η Πάολα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη «κόντρα» του Γιώργου Μαζωνάκη ο οποίος είναι στα δικαστήρια με την αδερφή του, Βάσω.

«Με τον Γιώργο έχουμε δουλέψει μαζί λέει φορές κι αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα του. Αγαπιόμαστε και γουστάρει πολύ ο ένας τον άλλον. Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια για το τι μπορεί να συμβαίνει αλλά είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσω. Το χέρι, που όχι σε ταΐζει, αλλά σε παραταΐζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η βασίλισσα της πίστας.

Αναφορικά με την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην φετινή Eurovision η ίδια είπε: «Τι περιμέναμε; Να ντυθεί σαν την Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα; Δεν γίνονται αυτά. Επειδή είναι φίλη μου, νομίζω ότι με το χασμουρητό της στη Eurovision μπορεί να ήθελε να πει κάτι. Δεν το έκανε για να μη γίνει μεγαλύτερος ντόρος.

Θα έπρεπε να πει ότι δεν έχει να κάνει με την εκπρόσωπο του Ισραήλ γιατί είναι μία καλλιτέχνης, όπως όλοι μας. Αυτή η χώρα δεν πρέπει να πάρει μέρος σ’ έναν ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό ενώ έχει προκαλέσει τόσο πόνο. Να διορθώσει πρώτα το χάλι της».

«Ό,τι ταλέντο έχω είναι ένα δώρο από τον θεό. Κάνω αυτά που αγαπώ και αυτά μου φτάνουν. Εννοείται ότι η Άννα Βίσση πρέπει να πάει να τραγουδήσει στο Ηρώδειο. Αν γίνει το ίδιο με εμένα, έχει καλώς», είπε αναφορικά με της εμφανίσεις που έκανε στο Ηρώδειο.

Για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, η Πάολα τόνισε: «Τον αποκάλεσα “ξενομπάτη” διότι ήρθε στην Ελλάδα με μία διάθεση για αρχηγιλίκι, δεν είναι σαν τους άλλους Έλληνες του εξωτερικού. Εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου εκ πεποιθήσεως, θα πάω να ψηφίσω αυτόν;».

Και πρόσθεσε για τον γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει σε λίγους μήνες: «Εγώ δεν τραγουδάω σε γάμους. Δεν μου βγαίνει. Θέλω στα προγράμματά μου να παρουσιάζω αυτό που θέλω. Σε τέτοια γλέντια οι άνθρωποι έχουν απαιτήσεις και δεν μου αρέσει.

Γιατί να μην διασκεδάσει εκεί; Δεν είναι άνθρωπος και αυτός; Κοροϊδευόμαστε όταν μιλάμε για αριστερές και δεξιές αντιλήψεις. Γι΄ αυτό δεν πάω να ψηφίσω».

Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε για την μεγάλη απώλεια που βίωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της: «Ο μπαμπάς μου ήταν ένα πρόσωπο του ονείρου. Όσοι τον είχαν γνωρίσει καταλαβαίνουν τι λέω. Είναι ακόμη παρών σε όλες τις στιγμές της ζωής μου. Μέχρι κι όταν κάνω μπάνιο είναι μαζί μου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις