Lifestyle

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα» – Το μήνυμα της Φένιας Πλεύρη για τον γάμο του πατέρα της

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα» και 3 emoji που κλείνουν το μάτι, είναι το μήνυμα όλο νόημα που στέλνει η Φένια Πλεύρη, η κόρη του δικηγόρου Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον γάμο του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Δεν γινόταν να μην σχολιάσει τον γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα η κόρη του, Φένια. Ανεβάζοντας σε story στο Instagram ένα απόσπασμα από την ταινία «Πατέρα κάτσε φρόνιμα», η κόρη της οικογένειας στέλνει το δικό της μήνυμα.

Το απόσπασμα της ταινίας είναι από τη στιγμή που ο Γιώργος Ζαμπέτας τραγουδάει μπροστά στον Λάμπρο Κωνσταντάρα το ομώνυμο τραγούδι, το οποίο λέει μεταξύ άλλων στους στίχους: «Πατέρα κάτσε φρόνιμα, Μη γίνεσαι ρεζίλι, Τα νιάτα θέλουν έρωτα, Κι οι γέροι χαμομήλι».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή στις 18 Δεκεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της εφημερίδας On Time.

Δείτε το story της Φένιας Πλεύρη στο Instagram:

Για τον γάμο του πατέρα του αντέδρασε και ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ανέφερε ότι «αμαρτίες πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δήμος Αναστασιάδης: «Δεν έγινα τραγουδιστής για να γίνω διάσημος ή να βγάλω χρήματα, αγάπησα τη μουσική»
«Όταν φέραμε το παιδί στο σπίτι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω στον Αρίωνα και να κοιμηθώ μαζί του αγκαλιά, είναι πολύ ώριμο παιδί», σχολίασε για το δεύτερο παιδί που απέκτησε με την Τζένη Θεωνά
Δήμος Αναστασιάδης
Σμαράγδα Καρύδη για Θοδωρή Αθερίδη: Δεν έδεσα τον γάιδαρό μου, δεν μπορώ να πω ότι το ζήτημα είναι λυμένο
«Ο μόνος τρόπος για να μείνεις με έναν άνθρωπο πολύ καιρό, σύμφωνα τουλάχιστον με τον δικό μου χαρακτήρα, είναι να μην πω ότι είναι παντοτινή δέσμευση» λέει η ηθοποιός
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη