Lifestyle

Πουλήθηκαν ακτινογραφίες της Monroe 45.000 χιλιάδες δολάρια!

Τρεις ακτινογραφίες της μεγάλης σταρ του Hollywood πουλήθηκαν σε τιμή ρεκόρ!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι “χρυσές” ακτινογραφίες  προέκυψαν από εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί η Μarilyn Monroe κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο νοσοκομείο “Κέδροι του Λιβάνου” το 1954. H τιμή τους έφτασε τα 45.000 δολάρια, σχεδόν 10 φορές επάνω από τις αρχικές προβλέψεις. Οι τρεις ακτινογραφίες θώρακος και λεκάνης υπολογίζονταν να φτάσουν τα 1.200 δολάρια.

Ο οίκος δημοπρασιών julien’s ανακοίνωσε ότι η πώληση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια δημοπρασίας ενθυμημάτων θρύλων της διεθνούς showbiz και πραγματοποιήθηκε στο Planet Hollywood στο Las vegas κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Στην ίδια δημοπρασία διατέθηκαν προς πώληση το κουστούμι σούπερμαν που φορούσε ο Christopher Reeve στην ταινία “Superman IV”, το φόρεμα της Odrey Hepborn από την ταινία “Έξυπνο Μουτράκι” καθώς και το στολισμένο με κρύσταλλα γάντι του Michael Jackson που φορούσε ο βασιλιάς της pop στην περιοδεία του “Victory”.  Οι προσφορές για τα εκθέματα έγινα από την Ιρλανδία, την Ιαπωνία και την Κίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έιμι Γιουάινχάουζ: Ο πατέρας της θα πληρώσει 1,1 εκατομμύριο λίρες σε δυο φίλες της – Τις είχε κατηγορήσει ότι πούλησαν τα ρούχα της
Στα αντικείμενα περιλαμβάνονταν τσάντες, παπούτσια μπαλαρίνες και ένα φόρεμα που φορούσε η Γουάινχαουζ στην τελευταία περιοδεία της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ANDY RAIN
Καίτη Γαρμπή για Μανώλη Μητσιά: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό τραγούδι, πληγώνει την τέχνη μας»
«Η διαχείριση της πνευματικής κληρονομιάς των μυθικών διαστάσεων δημιουργών μας, δεν μπορεί να εξαντλείται σε εξώδικα και απαγορεύσεις ειδικά όταν αφορά σε ερμηνευτές του ύψους του Μανώλη Μητσιά»
Η Καίτη Γαρμπή 98