Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Σ. Χρηστίδου: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και η εξομολόγηση για τον γάμο της με τον Θοδωρή

Παραδοσιακή μαμά, κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά και σέξι τηλεπερσόνα. Είναι όλα αυτά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες. Όχι άδικα! Τις τελευταίες εβδομάδες έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με διάφορα δημοσιεύματα που αφορούσαν την κρίση στο γάμο της. Η ίδια μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει και να τα διαψεύσει. Η οικογενειακή της ευτυχία είναι κάτι που δεν χωράει αμφισβήτηση.

Τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη σχέση της με τον άντρα της την έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. “Το ρεπορτάζ έλεγε ότι για παράδειγμα πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη μόνη μου. Πια, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά μαζί. Εγώ δουλεύω καθημερινές και ο Θοδωρής σαββατοκύριακο. Μας μένει μόνο μια Κυριακή, που και πάλι ο Θοδωρής ξυπνάει αργά, γιατί την προηγούμενη δουλεύει μέχρι αργά“, εξήγησε στην εκπομπή “Ελένη”.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε αν αυτά τα δημοσιεύματα επηρεάζουν τη σχέση της, απάντησε: “Πάνω σε αυτό το κομμάτι όχι. Αλλά, ας πούμε, τον Θοδωρή θα τον ενοχλήσει η έκθεση του παιδιού. Αν δει το παιδί σε κάποιο περιοδικό, δεν θα του αρέσει. Μπορεί να μου πει “Γιατί πήγες εκεί; Έπρεπε να σκεφτείς ότι θα έχει φωτογράφους!””.

Αυτό που δεν αντέχει με τίποτα η Σίσσυ είναι οι διπρόσωποι άνθρωποι. Αυτοί που είναι άλλοι από πίσω και άλλοι μόλις ανάψουν τα φώτα! “Αυτό με σοκάρει κάθε φορά. Είναι κάτι που ποτέ δεν κατάφερα να συνηθίσω και να το αποδεχθώ”, δηλώνει η Σίσσυ στο περιοδικό Celebrity.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε