Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα του για το μεγάλο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή. Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο Σύνταγμα. Όμως η χρήση χημικών και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη οδήγησαν στο να διαλυθεί σταδιακά η συγκέντρωση.

Δείτε περισσότερα στο TLIFE!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα