Lifestyle

Σοφία Φαραζή – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ποζάρουν μαζί, 11 χρόνια μετά το «Λίτσα.com»!

Η Σοφία Φαραζή είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε στους followers της πώς είχε συνάντηση με μια φίλη από τα παλιά και τους ξάφνιασε ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια selfie που έβγαλε με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε γνωστό στέκι της Βουλιαγμένης, όπου είχαν δώσει ραντεβού για απολαύσουν τον καφέ τους και να που τα νέα τους.

Δείτε στο TLIFE τη φωτογραφία των δύο ηθοποιών…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα