Lifestyle

Σπύρος Φωκάς: Εσπευσμένα σε ΜΕΘ με οξύ έμφραγμα η σύζυγός του Λίλιαν

Δύσκολες ώρες περνά Σπύρος Φωκάς, καθώς η σύζυγός του Λίλιαν μπήκε εσπευσμένα σε ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα 17 Ιουλίου ο Σπύρος Φωκάς απηύθυνε έκκληση μέσω των social media, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Λουτρακίου, όπου ο ίδιος έχει το σπίτι του.

Λίγες ώρες αργότερα, η Λίλιαν Φωκά έκανε γνωστή τη μεταφορά του συζύγου της στο νοσοκομείο της Κορίνθου με αναπνευστικά προβλήματα. Η περιπέτεια του ζευγαριού φαίνεται πως όδευε προς το τέλος. Ωστόσο, ενώ ο Σπύρος Φωκάς αναρρώνει,, η σύζυγός του υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Νικόλιζας σε σημερινό δημοσίευμα της Espresso.

«Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τούς έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος», αναφέρει στην εφημερίδα συγγενικό τους πρόσωπο.

Σημειώνεται πως ο Σπύρος Φωκάς δεν γνωρίζει πως η γυναίκα του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ορλάντο Μπλουμ θέλει πλήρη επανένωση του καστ στη νέα ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»
Τα σχόλιά του Ορλάντο Μπλουμ ακολούθησαν την πρόσφατη δήλωση του παραγωγού της κινηματογραφικής σειράς, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ότι είναι ανοιχτός στην επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο reboot που σχεδιάζεται
Ορλάντο Μπλουμ
Τέξας: Σε συναυλία συγκεντρώθηκαν πάνω από 8,5 εκ. δολάρια για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες
Η τρίωρη συναυλία στη μνήμη των 137 ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν στις πλημμύρες και προς τιμήν των διασωστών που έσπευσαν να βοηθήσουν ξεκίνησε με τη Λάμπερτ και τον ΜακΚόλουμ
Μιράντα Λάμπερτ