Κυριακή, 25 Φεβ.
20oC Αθήνα

Τάνια Τρύπη: Ο Χατζησάββας με κούρεψε κανονικά, η σκηνή ήταν αληθινή

Τάνια Τρύπη: Ο Χατζησάββας με κούρεψε κανονικά, η σκηνή ήταν αληθινή

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Τάνια Τρύπη για τη σειρά «Η αγάπη άργησε μια μέρα». Ο συμπρωταγωνιστής της, Μηνάς Χατζησάββας, την είχε κουρέψει… κανονικά!

Η Τάνια Τρύπη βρέθηκε σήμερα (06.12.2023) καλεσμένη στη Super Κατερίνα και μίλησε για τις δυο σειρές όπου πρωταγωνίστησε και τις ξεχωρίζει, για το ξεκίνημά της δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και φυσικά για την κόρη της, Τζένη Καζάκου.

«Τηλεοπτικά ξεχωρίζω δύο δουλειές που τις αγαπώ ιδιαίτερα. Το “Η Αγάπη άργησε μια μέρα”, είχαμε περάσει μαγικά εκεί.

Είχαμε κάνει μία εξαιρετικά δύσκολη σκηνή με τον Χατζησάββα. Είχα πολύ μακριά μαλλιά βαμμένα ξανθά, έβαλαν δυο κάμερες και ο Χατζησάββας με κούρεψε κανονικά. Η σκηνή ήταν αληθινή.

Και η δεύτερη ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι» με τον Μανούσο Μανουσάκη», είπε η Τάνια Τρύπη.

«Δεν είναι εύκολο να επιλέγεις δουλειές, προσπαθώ να κάνω ό,τι νομίζω ότι με πάει παρακάτω. Ακολουθώ το ένστικτό μου με διαύγεια», είπε επίσης.

  

Όσον αφορά στην κόρη της, Τζένη Καζάκου, δεν έκρυψε ότι δεν εξεπλάγην που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

«Δεν μου έκανε εντύπωση όταν την είδα για πρώτη φορά να παίζει, μου φάνηκε λογικό. Ίσα-ίσα θα με παραξένευε αν ακολουθούσε κάτι διαφορετικό.

Είναι συνειδητοποιημένη και ξέρει ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα και αφήνει τα δικά του ίχνη σε αυτόν τον κόσμο. Την αφήνουμε να επιλέγει μόνη της και να κάνει αυτό που θέλει».

  

Για το ξεκίνημά της, παιδάκι ακόμα, θυμήθηκε η Τάνια Τρύπη: «Ήμουν 12 χρόνων, είχε γίνει μία ακρόαση για παιδιά (σ.σ. για το έργο Άννυ), είχαν πάρει αυτά που ήθελαν αλλά εγώ πήγα και τρύπωσα και έφτασα κοντά της.

Το ήθελα πάρα πολύ. Έκανε την παραγωγή η Αλίκη τότε, δεν έπαιζε. Ήταν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα εκείνο το καλοκαίρι».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις