Lifestyle

Τον έσωσε η αδελφή του! Το πρώτο παιδί στη χώρα που “κέρδισε” τη μεσογειακή αναιμία

Ο Γολγοθάς που πέρασαν οι γονείς και το θαύμα της ζωής...

Κατάφερε να θεραπευτεί από τη μεσογειακή αναιμία χάρη στην αδελφή του. Ο λόγος για το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που νίκησε την ασθένεια και κατάφερε να σωθεί με την βοήθεια της τετράχρονης αδελφής του.

 

Η μικρή Άλκιστη είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας και ήρθε στον κόσμο τα Χριστούγεννα του 2008. Οι γονείς της είδαν σαν δώρο Θεού την άφιξη της, που τους γέμισε χαμόγελα μέσα στο Γολγοθά που περνούσαν με τον γιο τους, που έπασχε από μεσογειακή αναιμία. Η χαρά τους όμως, ήταν διπλή όταν οι γιατροί τους ενημέρωσαν πως η κορούλα τους θα μπορούσε να σώσει και το πρώτο τους παιδί.

 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα