Lifestyle

Τρέλανε τη Μύκονο με το “καυτό” σορτσάκι της η Τάμτα!

Η γνωστή τραγουδίστρια όμως, όποτε έχει χρόνο βγαίνει για χαλαρές βόλτες με casual look στα σοκάκιατου νησιού.

Με “καυτό” σορτσάκι, λευκό tshirt και καρό πουκάμισο, ηΤάμτα απόλαυσε τη βόλτα της και έκανε όλα τα βλέμματα να συγκεντρωθούν πάνω της!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Χριστίνα Σάλτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της – «Αν ξαναγεννιόμουν πάλι εσένα θα διάλεγα για μάνα μου»
«Θα μου λείψει το τεράστιο χαμόγελο και η ενέργεια σου που ξεχείλιζε…», έγραψε ακόμα η τραγουδίστρια, ραγίζοντας τις καρδιές των θαυμαστών της
Χριστίνα Σάλτη 2