Lifestyle

Β. Χατζηβασιλείου: Στο Ντουμπάι για beach volley και ψώνια!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται στο Ντουμπάι μαζί με τη μητέρα της, Χρύσα.

Η Βίκυ Χατζηβασίλειου εδώ και τρεις μέρες βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι μαζί με τη μητέρα της, Χρύσα. Η μητέρα της παρουσιάστριας ήθελε πάντα να κάνει αυτό το ταξίδι κι έτσι η Βίκυ δεν θέλησε να της χαλάσει το χατίρι. ”Πάντα ήθελα να κάνω αυτό το δώρο στη μαμά μου.

Ένα ταξίδι στο Ντουμπάι που το ονειρευόμουν χρόνια. Οι συγκυρίες είναι ιδανικές επειδή συμμετέχω σε ένα τουρνουά beach volley και ο τελικός διεξάγεται στο Ντουμπάι. Ήταν η τέλεια ευκαιρία”, δηλώνει η παρουσιάστρια στη Reallife.

Αναχώρησαν τη Παρασκευή το μεσημέρι από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Η Βίκυ αγωνίζεται σε μία από τις ομάδες του Beach Volley Academy by Efi Sfyri. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε πολλές διοργανώσεις της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης ενώ έχει λάβει μέρος και σε πολλά διεθνή τουρνουά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα