Lifestyle

Χ. Μενιδιάτης – Ε. Παπαϊωάννου – Γ. Γιαννιάς: Ξεσήκωσαν το κοινό με ένα λαϊκό και κεφάτο πρόγραμμα!

Άλλο ένα επιτυχημένο πάρτυ του Ρυθμού...

Μια άκρως λαϊκή βραδιά χάρισαν στο κοινό χθές το βράδυ ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο Γιώργος Γιαννιάς. 

 

Το πετυχημένο σχήμα που ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τις εμφανίσεις του στο “frangeliko” ξεσήκωσε τους θαυμάστες του σε ένα ακόμη πάρτυ του Ρυθμού 9,49 με πολύ κέφι και πολύ τραγούδι.

 

Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Γιώργος Γιαννιάς τραγούδησαν τις επιτυχίες τους κάνωντας μια μεγάλη παρέα όλους τους θαμώνες του “DC”. Ενώ η Ελεάνα Παπαϊωάννου τράβηξε όλα τα αντρικά βλέμματα με την sexy εμφάνιση της και τις ιδιαίτερες ερμηνείες της.

Δες στο TLIFE φωτογραφίες από τη βραδιά!

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα