Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Νέα φωτογραφία στο Instagram με τα δίδυμα

Η γνωστή influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε μία νέα φωτογραφία με τα δίδυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρωτομηνιά σημερα, και η αγαπημένη influencer, Χριστίνα Μπόμπα, βρήκε ευκαιρία να ευχηθεί στους χιλιάδες followers της «Καλό Μήνα» δημοσιεύοντας μια ακόμη τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της.

Η γνωστή Influncer υποδέχτηκε τον Μάρτη με τον καλύτερο τρόπο, καθώς όπως αποκάλυψε χθες ο Σάκης Τανιμανίδης οι δυο τους ταξίδεψαν ως το μαγευτικό Παρίσι.

Η Χριστίνα Μπόμπα ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία όπου δείχνει εκείνη και τα δίδυμα να φοράνε μαρτάκια.

«Μια ευχή για σήμερα, να έχουμε έναν καλό μήνα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε το γατάκι της Άννας Μαρίας Βέλλη από καρκίνο: «Το σπίτι είναι σιωπηλό χωρίς τα νιαουρίσματά σου»
«Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι, αλλά αν κάνω λάθος… κι αν κάπου, κάπως, μπορείς να με βλέπεις ή να με νιώθεις… να ξέρεις: σ’ αγαπάω» γράφει η Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη 13
Ο Γιώργος Νταλάρας στο Θέατρο Παλλάς: «Στους δρόμους του Ρεμπέτικου»
Δύο μουσικές παραστάσεις για τη μουσική που εμβαθύνει στην ελληνική ψυχή κι έχει βοηθήσει καταλυτικά στην τοιχογραφία της συλλογικής κοινωνικής συνείδησης και του ήθους του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού
Γιώργος Νταλάρας