Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια και εργασία: Τα 4 «αχτύπητα» επαγγελματικά δίδυμα!

εργασιακή συμβατότητα και ζώδια

Όσον αφορά στον τομέα δουλειά, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Για να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα, που να είναι αποδοτική, συνεργάσιμη και ευχάριστη, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, όπως για παράδειγμα, οι επικοινωνιακές ικανότητες, η εμπειρία και η ομαδικότητα.

Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ, όμως, ποια είναι η θέση της αστρολογίας στην εργασία; Και αν ναι, γνωρίζουμε ήδη το ιδανικό για εμάς επαγγελματικό ταίρι;

Επαγγελματική συμβατότητα

Εκτός από ερωτική, σεξουαλική και φιλική αστρολογική συμβατότητα, υπάρχει και εργασιακή! Κάθε ζώδιο έχει το ιδανικό ταίρι στο εργασιακό περιβάλλον. Φυσικά, το τέλειο αυτό match εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον κλάδο στον οποίο υπάρχει η εκάστοτε συνεργασία, ενώ η ύπαρξη ενός υποστηρικτικού μείγματος σε διαφορετικούς ρόλους είναι το κλειδί. Έτσι, η γνώση των χαρακτηριστικών του ζωδίου μας, μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι στη δουλειά μας, είτε είμαστε διευθυντές ή υπάλληλοι. Ποια είναι λοιπόν, τα πιο αχτύπητα επαγγελματικά ζωδιακά δίδυμα;

Το δημιουργικό ταίρι: Κριός-Υδροχόος

Οι Κριοί είναι γεννημένοι ηγέτες, δρουν με το ένστικτο τους και είναι αρκετά θαρραλέοι στις επιχειρήσεις, καθιστώντας τους έτσι, εξαιρετικούς σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Λόγω της φυσικής τους ικανότητας να ηγούνται, ταιριάζουν σε διευθυντικές θέσεις και μπορούν να διαπρέψουν σε αυτές.

Παράλληλα, οι Υδροχόοι, τα τρέλα και ανεξάρτητα πλάσματα του ζωδιακού, φημίζονται για την προοδευτική τους σκέψη και το ανοιχτό μυαλό τους. Έχουν όραμα, οξυδέρκεια και είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Επειδή οι Κριοί είναι πρακτικοί και οι Υδροχόοι θεωρητικοί, (με λίγα λόγια, έχουν την ιδέα αλλά βαριούνται να την υλοποιήσουν), οι Κριοί δίνουν άμεσα ζωή στη σκέψη των Υδροχόων. Πρόκειται λοιπόν για έναν δυναμικό συνδυασμό που μπορεί να φέρει πολύ δημιουργικά αποτελέσματα!

Το αστείο ταίρι: Δίδυμος-Τοξότης

Εκτός από τρομεροί φίλοι είναι και πολύ καλοί στη συνεργασία! Οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικά επικοινωνιακοί και μπορούν να εκφράσουν μια ποικιλία απόψεων, γεγονός που τους καθιστά ιδιαίτερα επιθυμητό μέλος της ομάδας. Από την άλλη, το ζώδιο του Τοξότη, είναι γνωστό για την ικανότητά του να εμπνέει τους άλλους, καθιστώντας το κατάλληλο στο να δίνει συμβουλές ή να εκπαιδεύει άτομα στην ομάδα του. Θέλουν και οι δύο να απορροφήσουν γνώση για νέα πράγματα και να εξελιχθούν μέσα από αυτό, διότι όπου οι άλλοι βλέπουν εμπόδια, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες βλέπουν προκλήσεις και στόχους!
ζώδια και άστρα

Η έξυπνη ομάδα: Ιχθύς-Σκορπιός

Ο συναισθηματικά έξυπνος Ιχθύς θεωρείται από τα πιο καλλιτεχνικά ζώδια, γι αυτό όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο στο ζώδιο αυτό τείνουν να ασχολούνται με την τέχνη σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι Σκορπιοί, ομοίως, κατανοούν την ψυχολογία των γύρω τους και είναι συνδεδεμένοι με το ένστικτό τους.

Για αυτόν τον λόγο, επειδή και οι δύο είναι διαισθητικοί και έχουν αυξημένη αντίληψη, καταλαβαίνουν αμέσως το παρασκήνιο και μπορούν να ανακαλύψουν τις παγίδες που τους έχουν στήσει οι εχθροί τους. Αν όμως αυτοί οι δύο, εργάζονται σε μία δουλειά που δεν τους επιτρέπει να είναι δημιουργικοί, τότε η γκρίνια θα γίνει η καθημερινότητα τους!

Η εργατική ομάδα: Αιγόκερως-Ταύρος

Ο Αιγόκερως χαρακτηρίζεται ως ο εργασιομανής του ωροσκοπίου, και όχι άδικα! Το γήινο αυτό ζώδιο, είναι αποφασιστικό, φιλόδοξο και έχει ταλέντο στο σχεδιασμό και την οργάνωση. Ο Ταύρος, παράλληλα, είναι ένας σπουδαίος συνάδελφος, καθώς έχει πολλές αρετές, όπως η υπομονή, η επιμονή και η δημιουργικότητα!

Οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι μοιράζονται τις ίδιες αξίες, και επιζητούν τα ίδια πράγματα στον εργασιακό τομέα, δηλαδή μια δουλειά που να είναι σταθερή και κερδοφόρα. Κάθε μέρα για εκείνους είναι γεμάτη τύχη και όρεξη για δουλειά!

Πηγή: www.instantprint.co.uk

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις