Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Η φωτογράφιση του Γιώργου Παπαδάκη

Τα κέφια του «δασκάλου» και η επιστροφή στη δουλειά

Με την εμφάνισή του πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά ο Γιώργος Παπαδάκης φαινόταν ολοκάθαρα ότι έχει «γεμίσει» τις μπαταρίες του.

Ο «δάσκαλος», όπως τον χαρακτηρίζουν ακόμα και «αντίπαλοί» του, πέρασε πολύ ωραία και οικογενειακά –όπως ακριβώς θέλει!- τις καλοκαιρινές διακοπές του και από σήμερα άρχισε τα… υπηρεσιακά του καθήκοντα.

Αν κι είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν κάθεται εύκολα για να φωτογραφηθεί ακόμα και για τις… επικοινωνιακές ανάγκες της εκπομπής του, σήμερα το μεσημέρι ήταν… αλλιώς.

Ευδιάθετος, κεφάτος και χαλαρός, αφέθηκε χωρίς μουρμούρα και πιέσεις του στιλ «τελειώνετε!» και «τι τα χρειάζομαι εγώ αυτά;» στο φωτογράφο Θωμά Χρυσοχοΐδη. Το μόνο… πρόβλημα είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης ο Παπαδάκης δεν σταμάτησε να αστειεύεται και να πειράζει όλους όσοι ήταν στο στούντιο. Το concept της φωτογράφισης έχει να κάνει με τα 20 χρόνια του δημοσιογράφου στον ΑΝΤ1 και στην παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Προς το παρόν μπορείτε να πάρετε μία backstage γεύση από τη φωτογράφιση που είναι εμφανή τα πειράγματα του «δασκάλου» στο φωτογράφο.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από αύριο ο Γιώργος Παπαδάκης πιάνει δουλειά στο γραφείο του και θα κάνει και την πρώτη επίσημη σύσκεψη με τους συνεργάτες του, ενόψει της καινούργιας σεζόν.

Ακόμα όμως, παραμένει αδιευκρίνιστο το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Οι πιθανές ημερομηνίες είναι στις 20 ή στις 27 του μήνα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από το πότε θα είναι έτοιμη η Μαρία Χούκλη για την παρουσίαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αφού τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκοπεύουν «Καλημέρα Ελλάδα» και καινούργιο δελτίο να κάνουν πρεμιέρα την ίδια μέρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε