Media

Big Brother: Έκπληξη ο παίκτης που αποχώρησε

Ποιος παίκτης βρέθηκε εκτός Big Brother;

Μία ακόμα αποχώρηση ακολούθησε στο Big Brother κι ένας παίκτης αποτελεί πλέον παρελθόν από το παιχνίδι.

Απόψε, οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα υποδέχθηκαν στο πλατό τόσο τον Πάνο Καλλίδη, που έδωσε συμβουλές στους συγκατοίκους, μετά την εμπειρία του στο Survivor, όσο και την Σαμάνθα Μίσοβιτς, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και μοιράστηκε πως πέρασε τις πρώτες ημέρες εκτός Big Brother. Φυσικά, στο στούντιο βρέθηκε κι η Αφροδίτη Γραμμέλη για να σχολιάσει την εβδομάδα που πέρασε.

Χθες την δοκιμασία του βέτο κέρδισε ο Κωστής Στυλιανάκης, ο οποίος «έσωσε» από την υποψηφιότητα την Ανχελίτα και την θέση της πήρε η Μαίρη, που ήταν η επόμενη με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από την προχθεσινή ψηφοφορία.

Έτσι, στην αποψινή βραδιά οι παίκτες που διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού ήταν ο Ισίδωρος Δούνης, η Μαίρη Βαρσάμη κι ο Νάσος Ντάλλης.

Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Ισίδωρος Δούνης. Μάλιστα η παρέα του ξέσπασε σε κλάματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα