Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Black Mirror: Ο Μπρούκερ επιστρέφει τα βέλη της κριτικής για τη σειρά του Netflix

Black Mirror: Ο Μπρούκερ επιστρέφει τα βέλη της κριτικής για τη σειρά του Netflix
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Τσάρλι Μπρούκερ απαντά στην κριτική για τη σειρά «Black Mirror» που προβάλλεται πλέον από το Netflix. Η σειρά ανθολογίας ξεκίνησε αρχικά στο βρετανικό δίκτυο Channel 4, στο οποίο προβλήθηκαν δύο κύκλοι.

Ο δημιουργός του «Black Mirror» Τσάρλι Μπρούκερ δέχεται επικρίσεις ότι το Netflix «κατέστρεψε» την τηλεοπτική σειρά, που στις δύο πρώτες σεζόν παιζόταν από το βρετανικό δίκτυο Channel 4.

Ο Τσάρλι Μπρούκερ, Άγγλος σεναριογράφος, τηλεοπτικός παρουσιαστής και κωμικός, αποκάλυψε πρόσφατα ότι το δίκτυο ουσιαστικά «ακύρωσε» τη σειρά και αυτό οδήγησε στη μετακίνηση στο Netflix του τρίτου κύκλου το 2016.

Ωστόσο, εδώ και καιρό επικρίνεται η πλατφόρμα streaming ότι έχει συμβάλει στις αστοχίες των επόμενων σεζόν της σειράς «Black Mirror».

Σε πρόσφατο πάνελ στο Φεστιβάλ South by Southwest στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ο Μπρούκερ αναφέρθηκε σε αυτές τις κριτικές, λέγοντας:

«Μία από τις επικρίσεις που δεχόμαστε μερικές φορές είναι: ”Προτιμούσα τη σειρά, όταν ήταν βρετανική και όλοι σε αυτή ήταν άθλιοι και όλες οι ιστορίες ήταν φρικτές. Και μετά πήγε στο Netflix και ξαφνικά όλα είναι ηλιόλουστα και χαρούμενα και όλοι έχουν υπέροχα δόντια και είναι γεμάτο σταρ του Χόλιγουντ και έχει χάσει αυτό το πλεονέκτημα”».

Το τρέιλερ της 6ης σεζόν του «Black Mirror»:

Ο δημιουργός του «Black Mirror» είπε ότι αποδέχεται και κατανοεί την κριτική, λέγοντας όμως: «Ήξερα ότι είμαστε σε μια παγκόσμια πλατφόρμα τώρα, οπότε έπρεπε να κάνουμε αυτές τις ιστορίες λίγο πιο διεθνείς».

«Και ήθελα να το αναμείξω λίγο, όχι απλώς να συνεχίσω να κάνω μαραθώνιους ζόφου» πρόσθεσε.

Πρόσφατα, ο Τσάρλι Μπρούκερ αποκάλυψε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το ChatGPT για να γράψει ένα επεισόδιο της σειράς «Black Mirror», το οποίο αποδείχτηκε «χαζό».

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης εξέφρασε, επίσης, την πιθανότητα να γράψει ένα επεισόδιο μιούζικαλ ή κινουμένων σχεδίων «Black Mirror για την 7η σεζόν, σημειώνοντας ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Media Τελευταίες ειδήσεις