Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Έλενα Παπαβασιλείου στα καλλιστεία… α λα Next Top Model!

Η Έλενα Παπαβασιλείου στα καλλιστεία… α λα Next Top Model!

Η συμφωνία έκλεισε πριν από λίγες μέρες και ήδη έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται το σκηνικό με την πασαρέλα που θα περάσουν οι διαγωνιζόμενες.

Ο λόγος για τα καλλιστεία στην Κύπρο όπου θα αναδειχτούν η «Σταρ Κύπρος» και η «Μις Κύπρος» και τα οποία δεν θα γίνουν με τον… παραδοσιακό τρόπο, αλλά ως show που θα ολοκληρωθεί σε οκτώ live και θα μεταδοθούν από το MEGA Κύπρου.

Υποψήφιες για την παρουσίαση ήταν αρκετές, μεταξύ των οποίων και η Νικολέτα Καρρά, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την παρουσίασή τους θα κάνει τελικά η Έλενα Παπαβασιλείου.

Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Feel fantastic» και θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ενώ το concept θυμίζει αρκετά το «Next Top Model», καθώς οι διαγωνιζόμενες θα περάσουν από διάφορες δοκιμασίες και θα βαθμολογούνται από κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από ανθρώπους της μόδας και της τηλεόρασης.

Στον τελικό, δηλαδή το 8o live, θα αναδειχτούν οι «Σταρ Κύπρος» και «Μις Κύπρος», ενώ το MEGA Κύπρου θεωρεί ότι από την πρωτότυπη παρουσίαση του διαγωνισμού ομορφιάς κάθε Κυριακή βράδυ θα κερδίσει υψηλές τηλεθεάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου γύρω στις 20 Αυγούστου η Έλενα Παπαβασιλείου θα πάει στην Κύπρο για να γυρίσει το τρέιλερ και από τις 15 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει να παρουσιάζει τα 8 live των καλλιστείων.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε