Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Maestro: Η πρώτη ανάρτηση της σελίδας του Netflix – «Ο σπουδαίος maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης»

Maestro: Η πρώτη ανάρτηση της σελίδας του Netflix – «Ο σπουδαίος maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης»

Μετά την ανακοίνωση πως το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η επίσημη σελίδα του ελληνικού Netflix έκανε σήμερα (09.11.2022) μια πολύ ευφάνταστη ανάρτηση!

H Ελλάδα με το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λαμβάνει μία θέση ανάμεσα στις σειρές που θα φιλοξενεί η πλατφόρμα με την επίσημη ιστοσελίδα του Netflix στην Ελλάδα, «καλωσόρισε» την σειρά.

«ΝETFLIX ΕΛΛΑΣ. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου, από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix» έγραφε η αγγελία που δημοσιεύτηκε από την σελίδα.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά την ανακοίνωση: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix Greece (@netflixgr)

Το MEGA μάλιστα ανέβασε επίσης ένα tweet χτες (08.11.2022) στο οποίο χαιρετά το Netflix και το ρωτά χιουμοριστικά: «Πώς είναι τα ελληνικά σου;».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις