Media

MasterChef 2024: Μεγάλες αλλαγές και αγχωτικές μονομαχίες ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 2024 άρχισε, καθώς ο 8ος κύκλο του, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Star.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ακονίζουν ξανά τα μαχαίρια τους, και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο «Breakfast@Star», έχουν γυριστεί ήδη 15-17 επεισόδια, έχουν γίνει και οι πρώτες αποχωρήσεις, ενώ έχει δημιουργηθεί και ένα ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε δύο από τους παίκτες.

Πλέον μία καλή πρώτη εμφάνιση στις οντισιόν του μαγειρικού διαγωνισμού δεν εξασφαλίζει σε έναν ικανό μάγειρα την ποδιά και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκινούν μονομαχίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Ο διαγωνισμός είναι φέτος πιο ανταγωνιστικός από ποτέ, όμως μοιράζει και πολλά δώρα και χρηματικά έπαθλα, τα οποία συνολικά ξεπερνούν τις 160.000 ευρώ!

Στις οντισιόν δε θα εμφανίζεται ένας ένας παίκτης για να μαγειρέψει μπροστά στους κριτές. Αντίθετα, θα εμφανίζονται σε δυάδες, και στο τέλος της διαδικασίας, θα παίρνει μόνο ο ένας την ποδιά για την επόμενη φάση.

Αυτό σημαίνει ότι αν σε ένα ζευγάρι διαγωνίζονται δύο πολύ καλοί παίκτες, ο ένας θα «χαθεί», ενώ σε ένα ζευγάρι με μέτριους μάγειρες, ο ένας θα περάσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ιωάννα Μαλέσκου: «Στον ΣΚΑΪ υπήρχαν διαρροές, θέματα που υποτίθεται ότι ήταν αποκλειστικά μας τα είχαν οι απέναντι εκπομπές»
«Το μαλλί είναι πάρα πολύ φρέσκο. Είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγός μου ενθουσιάστηκε», αποκάλυψε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της
Η Ιωάννα Μαλέσκου