Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Netflix: Hustle, Μοιραία Αγάπη και 9 ακόμη ταινίες τον Ιούνιο που δεν πρέπει να χάσετε

Netflix: Hustle, Μοιραία Αγάπη και 9 ακόμη ταινίες τον Ιούνιο που δεν πρέπει να χάσετε

Ποιες είναι οι οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Ιούνιο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι νέες ταινίες που έρχονται στο Netflix, και κυκλοφορύν τον Ιούνιο, είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

Ποιες ταινίες έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

03/6/2022

Αποστολή Αναχαίτισης / Interceptor
Η τελευταία αξιωματικός που έχει μείνει σε μια απομακρυσμένη βάση πυραύλων δίνει τη μάχη της ζωής της κόντρα σε τρομοκράτες που έχουν στόχο 16 πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ.

08/6/2022

Hustle
Το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο, ο διαβαστερό Auden συναντά την μυστηριώδη Eli, και – σε νυχτερινές αναζητήσεις – την βοηθά να βιώσει την ξέγνοιαστη εφηβική ζωή που της έλειπε.

10/6/2022

Τα Δέντρα της Ειρήνης / Trees of Peace
Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες έρχονται πολύ κοντά, ενώ βρίσκονται παγιδευμένες κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας στη Ρουάντα. Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα.

15/6/2022

Παρέλαση από Καρδιάς / Heart Parade
Για να σώσει τη δουλειά της, μια καριερίστα που φοβάται τα σκυλιά πηγαίνει στην Κρακοβία, όπου γνωρίζει έναν γοητευτικό χήρο, τον γιο του και τον τετράποδο κολλητό τους.

15/6/2022

Κένταυρος / Centauro
Για να γλιτώσει τη μητέρα του γιου του από ένα καρτέλ, ένας οδηγός αγωνιστικών μηχανών μεταφέρει ναρκωτικά, θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική καριέρα και τη ζωή του.

17/6/2022

Spiderhead: Υπό το Βλέμμα της Αράχνης
Στο κοντινό μέλλον, δύο κατάδικοι αντιμετωπίζουν το παρελθόν τους σε μια μονάδα ενός οραματιστή που τους χορηγεί ψυχοτρόπες ουσίες. Πρωταγωνιστεί ο Κρις Χέμσγουορθ.

20/6/2022

Μοιραία Αγάπη / Doom Of Love
Αφού χρεοκοπήσει, ένας διαφημιστής ερωτεύεται μια τραγουδίστρια σε ένα καταφύγιο για γιόγκα και την ακολουθεί σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης.

22/6/2022

Love & Gelato / Αγάπη και Παγωτό
Η Λίνα υπόσχεται στην άρρωστη μητέρα της ότι θα περάσει το καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο στη Ρώμη, όπου ερωτεύεται την πόλη, τους ανθρώπους – και το παγωτό.

24/6/2022

Ο Άνδρας από το Τορόντο / The Man from Toronto
Μια υπόθεση εσφαλμένης ταυτότητας αναγκάζει έναν αδέξιο επιχειρηματία να συνεργαστεί με έναν διαβόητο δολοφόνο, τον Άνδρα από το Τορόντο, με την ελπίδα να επιζήσει.

28/6/2022

Blasted: Δύο Εναντίον Εξωγήινων
Η σειρά ακολουθεί τους παιδικούς φίλους Σεμπάστιαν και Μίκελ που συναντιούνται ξανά σε ένα μπάτσελορ. Ο Μίκελ δεν έχει ωριμάσει, μα ο Σεμπάστιαν έχει γίνει εργασιομανής.

29/6/2022

Beauty
Μια νεαρή πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε μια αυταρχική οικογένεια, την πίεση του χώρου της μουσικής και τον έρωτα για την κοπέλα της.

Media Τελευταίες ειδήσεις