Media

Netflix: Η κορεάτικη σειρά «My Name», το νέο κόλλημα μετά το Squid Game

Η σειρά Squid Game δεν είναι η μόνη Κορεάτικη σειρά που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο Netflix.

Μία ακόμη σειρά, με τίτλο «My Name» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών της πλατφόρμας συνεχούς ροής, δεδομένου ότι ήδη βρίσκεται στο Top 10 των περισσοτέρων χωρών (στο ελληνικό Netflix βρίσκεται αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις).

Στην πρώτη σεζόν της σειράς, η οποία αποτελείται από 8 επεισόδια, παρακολουθούμε τον αγώνα για εκδίκηση μιας νεαρής γυναίκας με το όνομα Yoon Ji-Woo (την υποδύεται ο Han So-Hee), η οποία βλέπει τον πατέρα της να δολοφονείται από το ματάκι μιας πόρτας.

H ηρωίδα προσπαθεί να λύσει την υπόθεση προσχωρώντας στον κόσμο του εγκλήματος, και με την βοήθεια του αρχηγού του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών μπαίνει με ψεύτικη ταυτότητα στο αστυνομικό σώμα.

Η Yoon Ji-Woo αφήνει στην άκρη το μέλλον της και άλλαζει το όνομα της για να βρει τον δολοφόνο του πατέρα της. Η ζωή της δεν θα έχει σκοπό αν δεν τον σκοτώσει.

Η σκηνοθεσία της σειράς, η οποία λέγεται ότι «απειλεί» να ρίξει το Squid Game από το βάθρο του, έγινε από τον Kim Jin-Min και το σενάριο γράφτηκε από τον Kim Ba-Da. Aκόμα δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει και 2η σεζόν.

Δείτε σχετικό τρέιλερ:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας