Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Survivor 2024: Ανεπανάληπτος αγώνας, δάκρυα και υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος

Survivor 2024: Ανεπανάληπτος αγώνας, δάκρυα και υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor ίσως ήταν ο πιο συγκλονιστικός που έχει γίνει όχι φέτος, αλλά σε όλη την ιστορία του… ριάλιτι!

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν την ασυλία κυριολεκτικά στο τελευταίο τοτέμ, στέλνοντας τους Μπλε σε ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο για την παραμονή ή όχι στο Survivor.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν συγκλονιστικός, με τους Μπλε να βρίσκονται πίσω αλλά να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή στα flag race, με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου να είναι, για τα πρώτα ματς, η μοναδική γυναίκα της ομάδας που αγωνιζόταν!

Εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των Κόκκινων, οι Μπλε κατάφεραν να φέρουν το ματς στο 11-11. Και η νίκη, άρα και η ασυλία, θα κρινόταν στο τελευταίο ματς. Εκεί όπου για τους Κόκκινους αγωνίστηκαν ο Γιώργος Γκιουλέκας και για τους Μπλε ο Φάνης Μπολέτσης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που στο μεταξύ είχε επιστρέψει και ζήτησε να παίξει παρά τον τραυματισμό της στο γόνατο.

   

   

   

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στα πεσμένα τοτέμ, μέχρι που έμειναν αμφότερες με ένα. Αλλά η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να ρίξει το τελευταίο τοτέμ, να δώσει τη νίκη στους Κόκκινους και την ασυλία. Αμέσως μετά, ξέσπασε σε κλάματα από την ένταση.

   

Τον αγώνα ασυλίας στιγμάτισε η επιστροφή της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία αποφάσισε να αγωνιστεί χωρίς τη συγκατάθεση του γιατρού αλλά στο run με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει.

   

Στο Συμβούλιο του νησιού, η παίκτρια των Κόκκινων ξέσπασε σε κλάματα, μετά τα καλά λόγια που άκουσε από τους αντιπάλους της και ιδίως από τον Τζέιμς Καφετζή αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αν δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό της, να ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν.

Όλοι έσπευσαν να την καθησυχάσουν πως όλα τα πάνε καλά αλλά πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της.

   

   

   

Στα της ψηφοφορίας, τώρα, οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη και η επιλογή τους θα έδειχνε αν θα «κλείδωνε» το φύλο των μονομάχων.

Δεν… «κλείδωσε» αφού οι παίκτες της Μπλε ομάδας αποφάσισαν ομόφωνα να ρίξουν στον… τάκο τον Θοδωρή Τουρκογεώργο. Ο ίδιος έκρινε ότι το αποτέλεσμα ήταν λογικό και αναμενόμενο, αφού τον τελευταίο καιρό δεν προσφέρει πολλά στην ομάδα του.  

«Δεν με στενοχωρεί καθόλου. Δίκαιο αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα γιατί τώρα τελευταία δεν βοηθώ καθόλου την ομάδα μου αγωνιστικά.
Φέρνω λίγες νίκες, οπότε ήταν μία σωστή πράξη της ομάδας μου γιατί πρέπει να κοιτάμε και μελλοντικά, όπως λέμε συνέχεια.

Ελπίζω από εδώ και πέρα να τη βοηθήσω και να μη χάσουμε άλλη ασυλία αυτήν την εβδομάδα» ήταν τα λόγια του Θοδωρή στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του.

Έτσι, το φύλο των μονομάχων θα ξεκαθαρίσει μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Για την ώρα υποψήφιοι είναι η Άιρα Αντομαϊτίτε από τους Κόκκινους και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος από τους Μπλε.

   

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις