Κυριακή, 21 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor 2024: Η Άιρα Αντομαϊτίτε δεύτερη υποψήφια, γυναικεία υπόθεση η μονομαχία 

Survivor 2024: Η Άιρα Αντομαϊτίτε δεύτερη υποψήφια, γυναικεία υπόθεση η μονομαχία 

Μπορεί τον πρώτο αγώνα ασυλίας να τον κέρδισαν δια… περιπάτου, δεν έγινε το ίδιο και στον δεύτερο. Έτσι, η Κόκκινη ομάδα του Survivor, κλήθηκε να βγάλει υποψήφιο.

Ακόμη κι αν οι Μπλε έπαιξαν χωρίς τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, κάτι που έδωσε στους Κόκκινους και πέναλτι, εκείνοι δεν μπόρεσαν να «βρουν» το στόχο και έτσι ηττήθηκαν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor.

Στην αρχή του αγώνα, οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Αλλά από ένα σημείο και μετά, οι Μπλε πήραν προβάδισμα και στα flag race, με τους Ντάνιελ και Ευγενία στην αρχή και Φάνη, Αναστασία στη συνέχεια, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 12-8.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε αλλά οι εντάσεις δεν έλειψαν, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να γκρινιάζει πως ο Τζέιμς Καφετζής δεν τον συμπαθεί και υποβαθμίζει τις νίκες του.

Η συζήτηση αυτή συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, με τον Σταμάτη να επιμένει και τους συμπαίκτες του να τον «αδειάζουν».

   

   

   

Ο δε Αλέξης Παππάς, που… έριχνε λάδι στη φωτιά, έφτασε στο σημείο να αναρωτηθεί μήπως οι 3 ήττες του Γιώργου Γκουλέκα ήταν σε συνεννόηση με τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά άμεσα ισχυρίστηκε ότι ήταν αστείο…

   

Στην ψηφοφορία, τώρα, οι Κόκκινοι (όλοι) επέλεξαν να στείλουν στον τάκο την Άιρα Αντομαϊτίτε. Έτσι, «κλείδωσε» ότι η μονομαχία αυτή την εβδομάδα θα είναι γυναικεία υπόθεση.

   

   

«Το περίμενα το αποτέλεσμα και το θεωρώ φυσιολογικό. Θα είναι η δεύτερή μου μονομαχία. Δεν θέλω να παίξω με τίποτα με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να πάμε και να κερδίσουμε τις επόμενες ασυλίες. Δεν έχω θέμα, θα κατέβω κι εγώ» ανέφερε η Άιρα για τη δεύτερη κατά σειρά υποψηφιότητά της στο Survivor.

   

Ήδη υποψήφια από τους Μπλε είναι η Ευγενία Μπόρλα.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις