Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή η 4η υποψήφια – Άγριος καυγάς με Ασημίνα

Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή η 4η υποψήφια – Άγριος καυγάς με Ασημίνα

Το παζλ των υποψηφιοτήτων συμπληρώθηκε για την παραμονή τους στο Survivor θα παλέψουν οι Ιωάννα Τζαβέλλα, η Άιρα Αντομαϊτίτε, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Η τελευταία, πριν επιλεγεί για τη μονομαχία της εβδομάδας στο Survivor, ενεπλάκη, μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή, σε έναν άγριο καυγά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία την κατηγόρησε ότι μετά το Συμβούλιο της Τρίτης (02.04.2024) είπε «μαλ@@@ δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άνθρωπο από σένα».

Πριν ξεκινήσει ο τελευταίος αγώνας ασυλίας, τον οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε το λόγο και κατακεραύνωσε Τζέιμς και Σταυρούλα.

«Πλέον έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και κάποια πράγματα είναι περνάνε τις ηθικές μου αξίες σαν άνθρωπο. Δεν μπορώ πραγματικά άλλο, έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές που δεν έχει καταγράψει η κάμερα.

Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που είπε, βγαίνοντας από το συμβούλιο: “μαλ@@@ δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άνθρωπο από σένα”. Και σίγουρα, όταν καθόμουν και συζήταγα με την Κατερίνα Δαλάκα, είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή.

Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα και δεν έχω κάποιο αποδεικτικό» είπε, η Ασημίνα Χατζηανδρέου προκαλώντας την αντίδραση των δυο παικτών της Μπλε ομάδας.

«Αυτό όμως έγινε μέσα στο συμβούλιο και άμα θέλει η παραγωγή μπορεί να το πει. Το θέμα είναι ότι χαμογελάτε και είστε εριστικοί! Το ότι τα παιδιά με το παραμικρό κοροϊδεύουν το γνωρίζουμε όλοι και οι συμπαίκτες και οι φίλοι τους», συμπλήρωσε.

  

Φυσικά, οι δυο παίκτες των Μπλε δεν άφησαν τίποτα αναπάντητο, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να λέει ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει καμία αξία ως άτομο και τον Τζέιμς Καφετζή να παραδέχεται ότι την έχει πει «ψυχοπαθή».

  

Και αφού ξεκίνησε ο τελευταίος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας, Αλέξης Παππάς και Σταμάτη; Ταλαδιανός είχαν ένα… τζαρτζάρισμα, που ήταν αρκετό για να προκαλέσει χάος στο Συμβούλιο του νησιού.

  

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενώ η Ασημίνα έπαιζε με τη Χρύσα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός φώναξε «πέσε» και προκάλεσε την αντίδραση των Κόκκινων, με τον παίκτη των Μπλε να ζητά συγγνώμη, την Ασημίνα να βάζει τα κλάματα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το θέμα είχε τελειώσει, το Συμβούλιο έγινε… χαμός!

  

«Ρίξε μου μια σφαλιάρα αύριο μεθαύριο, έλα και χτύπησε μας κιόλας» τόνισε, μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Ταλαδιανός, για να του απαντήσει ο ηθοποιός πως «θέλεις να διαιωνίσεις μια στιγμή που ξεκίνησε με φάουλ δικό σου και σου είπα μια αυθόρμητη ατάκα (σ.σ. “τι λες ρε μα@@@@”), όπως λέμε εκείνη τη στιγμή επάνω σε κάτι που ακούς και είναι ακραίο.

Ας έρθουν όλοι οι άλλοι να με διορθώσουν εάν εγώ είμαι λάθος. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι είναι πιο βαρύ αυτό που σου είπα από αυτό που είπες εσύ στην Ασημίνα;», είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Έτσι ακριβώς ήταν το ύφος σου ο τρόπος σου, όταν ήρθες μες στη μούρη και μου είπες “τι είπες ρε μαλ…;”. Αν δεν ήμουν εγώ ψύχραιμος και ήταν ένας άλλος στη θέση μου, θα είχατε φτάσει μάλλον στα χέρια», απάντησε ο Ταλαδιανός.

«Αν δεν συγκρατούσα τα νεύρα μου ή δεν είχα τρόπους εκείνη τη στιγμή, θα παίζαμε ξύλο! Με αυτό που είπες μπροστά μου, μες στα μούτρα μου» πρόσθεσε ο παίκτης των Μπλε με τον Αλέξη Παππά να αναρωτιέται, εκνευρισμένος: «Με απειλείς; Με απειλείς τώρα; Θα παίζαμε ξύλο; Έχεις τέτοια πρόθεση; Είσαι τέτοιος τύπος που, όταν σου λέει κάποιος ότι έκανες βλακεία, γυρνάς και λες “θα σε χτύπαγα”; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ».

  

Κι αφού οι καυγάδες… τελείωσαν, οι Μπλε που ηττήθηκαν στον αγώνα ασυλίας, ύστερα από θρίλερ, οδηγήθηκαν στην κάλπη.

  

  

  

Κι εκεί, η Μπλε ομάδα αποφάσισε, για πρώτη φορά, θα στείλει στη μονομαχία τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Το περίμενα» είπε η παίκτρια των Μπλε, σημειώνοντας πως είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν. Αποκάλυψε δε ότι σε περίπτωση που στη μονομαχία κληθεί να αντιμετωπίσει τη φίλη της την Χρύσα έχει… σχέδιο.

  

  

Μένει αυτό να αποκαλυφθεί, όπως και η στρατηγική των Κόκκινων που έβγαλε υποψήφια την Ιωάννα Τζαβέλλα.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις