Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor 2024: Καυγάδες, ένταση και αποχώρηση του Νίκου Ρικουνάκη

Survivor 2024: Καυγάδες, ένταση και αποχώρηση του Νίκου Ρικουνάκη

Ο Νίκος Ρικουνάκης ήταν ο παίκτης που πήρε τη δάδα του και αποχώρησε από το Survivor. Πρωταγωνιστής, όμως, ήταν για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Τα… απόνερα της απόφασης του Γιώργου Γκιουλέκα να ζητήσει να μην παίξει σε κάποιους αγώνες στον τέταρτο αγώνα ασυλίας, έκαναν άνω κάτω την Κόκκινη ομάδα του Survivor.

Παρά τις εντάσεις και τις φωνές, πάντως, οι Κόκκινοι κατάφεραν και κέρδισαν το έπαθλο φαγητού αλλά έχασαν έναν παίκτη, αφού ο Νίκος Ρικουνάκης ήταν ο ηττημένος της μονομαχίας για την παραμονή στο Survivor.

Πριν από τη μονομαχία για την παραμονή, οι Κόκκινοι έγιναν ξανά… μύλος, με τον Αλέξη Παππά και επιτίθεται στον Γιώργο Γκουλέκα και τον Γιάννη Περπατάρη για τη συμπεριφορά τους στον τελευταίο αγώνα ασυλίας

«Μου είπαν τα παιδιά ότι ο Γιάννης παράτησε το παιχνίδι, πέταγε τους στόχους στον γάμο του Καραγκιόζη! Ο Γιώργος αποφάσισε ότι είναι κουρασμένος όταν είδε ότι έχασε από τον Σταμάτη, μετά ξαναμπήκε στο flag race και ξαφνικά ξεκουράστηκε.

Δεν καταλαβαίνω όταν παίρνει ένας παίκτης τόσα χάπια που λέει ότι παίρνει και είναι σωματικά καταβεβλημένος, αν θα αλλάξει κάτι στο σώμα του, μέσα σε 15 λεπτά ξεκούρασης και αν τελικά όλο αυτό που φαίνεται, ότι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η μπλε ομάδα… Το είδαν! Αφού το είδαν 8 άτομα, τότε σημαίνει ότι δεν είναι όλοι ηλίθιοι! Δεν μπορεί να γράφει τη λέξη μαλ… στο κούτελο τους», είπε εξοργισμένος ο Αλέξης Παππάς.

«Δεν γίνεται να το δεχτούμε αυτό και να πάμε να πούμε, “ευχαριστώ παιδιά που το γράψατε στο κούτελο μας”. Κι αν αυτό φαίνεται περίεργο, πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας.

Την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε μονομαχίες και πριν θα έχουμε ασυλίες, για τις οποίες θα πρέπει να παλέψουμε, που ξέρω εγώ ότι δεν θα τα παρατήσουν και δεν θα ευνοήσουν με τη στάση τους τους μπλε;» αναρωτήθηκε ο Παππάς, με την ένταση να «χτυπάει» κόκκινο στην καλύβα.

Όταν ο Γιώργος Γκιουλέκας επιχείρησε να εκφράσει τις ενστάσεις του, ο Παππάς…. απασφάλισε. «Εμείς εδώ σε αυτή την καλύβα συμπεριφερόμαστε σαν μια ομάδα. Εγώ δεν έχω κρύψει τίποτα από κανέναν, αδελφέ μου! Θα τα πω και άμα δεν γουστάρεις, δικό σου θέμα. Δεν μπορώ όμως να αποκρύψω την αλήθεια και να σε αφήσω να γράφεις τη λέξη μαλ… στο κούτελο μου. Συγγνώμη κιόλας».

   

Η ένταση μεταφέρθηκε και στο ceremony πριν από τον αγώνα επάθλου, με τον Γκιουλέκα να επιμένει ότι οι Κόκκινοι δεν τον ψήφισαν γιατί θέλουν να τον εκμεταλλευθούν και την Κατερίνα Δαλάκα να «παρακαλάει» την παραγωγή να τον αλλάξει ομάδα! Ο δε Αλέξης Παππάς ανέπτυξε μια λογική πως ο Γιώργος Γκιουλέκας αποφάσισε να μείνει εκτός παιχνιδιού με σκοπό μελλοντικά να μην κινδυνεύσει ο Τζέιμς Καφετζής.

   

   

Και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ξεκίνησε ο αγώνας επάθλου, που και αυτή τη φορά είχε ένταση. Χρειάστηκε ακόμη και… VAR, ενώ παρά τις διαφορές τους, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας έπαιξαν το τελευταίο run απέναντι στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Τζέιμς Καφετζή, κερδίζοντας το έπαθλο και τον πρώτο αγώνα τους μετά από 4 ήττες.

   

   

Και αφού απόλαυσαν το φαγητό τους, οι τέσσερις υποψήφιοι (Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης) ρίχθηκαν στη μάχη της παραμονής. Ο Γιάννης Περπατάρης είχε τα καλύτερα στατιστικά και επέλεξε τον τελικό στόχο.

   

Τα πρώτα ζευγάρια ήταν Γιάννης Περπατάρης – Νίκος Ρικουνάκης (4-2) και Γιώργος Παπαχαραλάμπους – Χριστόφος Ταξίδης (4-1) και έτσι για την παραμονή έπαιξαν οι δυο ηττημένοι. Ο Ρικουνάκης είχε πρόβλημα στα χέρια, με τον αντίπαλό του να τον βοηθά κάνοντάς του μαλάξεις!

   

   

   

Τελικά, ο Χριστόφος Ταξίδης επικράτησε 4-1 του Νίκου Ρικουνάκη, ο οποίος αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες τους και τους αντιπάλους του, αφού στον έναν μήνα που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο, έγινε συμπαθής σε όλους.

   

   

   

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις