Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor 2024: Ο Σταμάτης Ταλαδιανός δεύτερος υποψήφιος – Τους «πάγωσε» ο Λιανός με Καραγκούνια

Survivor 2024: Ο Σταμάτης Ταλαδιανός δεύτερος υποψήφιος – Τους «πάγωσε» ο Λιανός με Καραγκούνια

Πρωταπριλιά και ο Γιώργος Λιανός δεν ξέχασε την παράδοση να… ταράζει τους παίκτες του Survivor. Και πριν οι Μπλε ψηφίσουν για να βγάλουν τον Σταμάτη Ταλαδιανό δεύτερο υποψήφιο, το έκανε ξανά!

Λίγο αφού οι δυο ομάδες του Survivor μπήκαν στο χώρο του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να τους κάνει την… «ανακοίνωση» πως δυο νέοι παίκτες, δυο άνδρες, μπαίνουν στο παιχνίδι, ένας σε κάθε ομάδα.

Απόλυτα σοβαρός και πιστευτός, ο παρουσιαστής του Survivor είπε ότι επειδή υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις από το παιχνίδι είτε λόγω υγείας είτε λόγω προσωπικών θεμάτων, πάρθηκε η απόφαση από την παραγωγή να προστεθούν δύο παίκτες από το παρελθόν που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, ένας για να ενισχύσει την Μπλε ομάδα και ένας την Κόκκινη.

Οι μαντεψιές ξεκίνησαν και ο Γιώργος Λιανός «αποκάλυψε» πως ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδη είναι αυτοί που επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Τους… κάλεσε και να περάσουν στο χώρο και ενώ όλοι περίμεναν να εμφανιστούν, ο Λιανός αποκάλυψε το πρωταπριλιάτικο αστείο του. Οι παίκτες τελικά ανακουφίστηκαν και ξέσπασαν σε γέλια.

  

Στα αγωνιστικά του Survivor, τώρα, ο δεύτερος αγώνας ασυλίας χαρακτηρίστηκε από την επιστροφή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στους στίβους μάχης. Η παίκτρια των Κόκκινων αποφάσισε να αγωνιστεί, παρά την αντίθετη άποψη του γιατρού.

  

  

  

Ωστόσο, η επιστροφή της δεν συνδυάστηκε με ατομικές νίκες, αλλά κέρδισε η ομάδα της, με σκορ 12-10.

  

Και ενώ οι Κόκκινοι συνεχίζουν να…. μαλώνουν με τον Γιώργο Γκιουλέκα για τις καλές του σχέσεις με τον Τζέιμς Καφετζή, ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι «κόκκινο πανί» για τη δική του ομάδα.

  

  

  

Οι Κόκκινοι έκριναν ότι οι Μπλε ψήφισαν τον Σταμάτη για υποψήφιο γιατί είναι ανεπιθύμητος στην ομάδα τους.

  

«Δεν μάλωσα με κανέναν, δεν έκανα κάτι σε κανένα. Η άποψή μου μάλλον δεν άρεσε. Ζήτησα και συγγνώμη αν είναι κάτι που ενοχλεί, αλλά αυτή είναι η άποψή μου…

Ο λόγος που πολλές φορές δεν είμαι καλά ψυχολογικά, είναι και κάποια πράγματα που συμβαίνουν και βρίσκω τοίχο αλλά προχωρώ» είπε ο Σταμάτης στο Survivor σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του.

  

  

Με την Ιωάννα Τζαβέλλα πρώτη υποψήφια από τους Κόκκινους και τον Σταμάτη Ταλαδιανό από τους Μπλε, το φύλο της μονομαχίας παραμονής στο Survivor θα κριθεί μετά τον αυριανό (02.04.2024) τρίτο αγώνα ασυλίας.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις