Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Survivor 2024: Ομόφωνα έριξαν την Άιρα Αντομαϊτίτε στον «τάκο»

Survivor 2024: Ομόφωνα έριξαν την Άιρα Αντομαϊτίτε στον «τάκο»

Σε μια από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες μπήκε το Survivor, αφού πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πάρτι της Ένωσης.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε οδηγεί στο πάρτι της Ένωσης και αυτό σημαίνει ότι ένας από τους παίκτες, δεν θα βρίσκεται εκεί, αφού μεσολαβεί η μονομαχία για την παραμονή ή όχι στο Survivor.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας ήταν… «βρώμικος», με τους παίκτες των δυο ομάδων να βουτούν σε διαδοχικές «λίμνες» λάσπης για να μπορέσουν να φτάσουν στον τελικό στόχο.

Εκείνοι που τα κατάφεραν καλύτερα ήταν οι Μπλε, που νίκησαν 12-7 και εκτός από την ασυλία, κέρδισαν και το έπαθλο φαγητού!

Και αφού απόλαυσαν τα νηστίσιμα εδέσματά τους, οι Μπλε πήγαν στο Συμβούλιο του νησιού ως θεατές και είδαν τους Κόκκινους να ψηφίζουν ομόφωνα, για άλλη μια φορά, την Άιρα Αντομαϊτίτε.

  

«8 ψήφοι για την Άιρα Adomaityte, μία για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Άιρα, πριν στεγνώσει ακόμα το μελάνι, που λένε, πριν ολοκληρώσεις την τελευταία σου μονομαχία, ίσως βρεθείς ξανά σε μονομαχία γιατί ακόμη δεν έχει κλείσει η υποψηφιότητα σου.

Πάντως ομόφωνα η κόκκινη ομάδα σε στέλνει προς το παρόν σε μονομαχία» είπε ο Γιώργος Λιανός στην παίκτρια των Κόκκινων.

  

Εκείνη, με χαμόγελο στα χείλη, έκρινε λογική την υποψηφιότητά της αλλά τόνισε ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα που είναι υποψήφια και πως ήδη αισθάνεται κουρασμένη από την προηγούμενη μονομαχία.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις