Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor 2024: Βαριά ήττα, αγωνία με Φάνη Μπολέτση και υποψήφια η Ευγενία Μπόρλα

Survivor 2024: Βαριά ήττα, αγωνία με Φάνη Μπολέτση και υποψήφια η Ευγενία Μπόρλα

Άσχημα ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor για τη Μπλε ομάδα. Που κοψοχόλιασε με τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση κι έχασε και τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Πέρα από τη βαριά (12-4) ήττα από τους Κόκκινους για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας στο Survivor, τις δυο ομάδες απασχόλησε και η στενή σχέση της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Γιάννη Περπατάρη, αφού η εικόνα στον μεταξύ τους αγώνα, δεν άρεσε σε πολλούς. 

Η… κακή μέρα για τους Μπλε φάνηκε από το πρωί, όταν η Αναστασία Τσέρου δεν έκρυψε ότι η ψυχολογία της δεν ήταν καλή.

«Αναστασία, τι έπαθες; Σε είδα λίγο βουρκωμένη» ρώτησε την παίκτρια ο Γιώργος Λιανός, για να πάρει την εξής απάντηση: «Όχι, είναι όλα καλά και αγωνίζομαι κανονικά. Η ψυχολογία μου είναι λίγο περίεργη, αλλά όλα καλά».

«Σίγουρα; Γιατί είσαι λίγο στεναχωρημένη; Σε βλέπω πως δεν είσαι η Αναστασία που βλέπω συνήθως» ξαναρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor για να του απαντήσει η παίκτρια των Μπλε: «Ήταν λίγο δύσκολο το βράδυ αλλά τώρα όλα καλά θα πάνε.

Όχι λόγω του καιρού, λίγο σκέφτομαι την Ελλάδα αλλά θα το διαχειριστώ και όλα θα πάνε πολύ καλά». Και αφού σκούπισε τα βουρκωμένα μάτια της, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τη διαδικασία για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

 

Η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη για τους Μπλε, που είδαν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους, τον Φάνη Μπολέτση, να χτυπά στο κεφάλι και να καταρρέει!

Ο Φάνης Μπολέτσης αντιμετώπιζε τον Γιώργο Γκιουλέκα όταν σε ένα από τα εμπόδια, χτύπησε το κεφάλι του κι έπεσε κάτω. Ο αντίπαλός του δεν είχε καταλάβει και κάποιος του φώναξε «Γιώργο, έπεσε ρε», με τον Γιώργο Λιανό να σφυρίζει τη διακοπή του αγώνα.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες και των δυο ομάδων έτρεξαν προς το μέρος του αλλά ο παίκτης των Μπλε τους διαβεβαίωσε ότι μπορούσε να συνεχίσει. Και έφτασε ως τον τελικό στόχο μόνο που εκεί δεν άντεξε άλλο και την ώρα που ο αντίπαλός του κέρδιζε, εκείνος έπεσε στην άμμο, προκαλώντας νέα ανησυχία σε όλους.

«Είδαμε πως κατέρρευσε ο Φάνης Μπολέτσης και έφυγε με βάρκα για να πάει στην κλινική και να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει. Ζορίστηκε πάρα πολύ, φάνηκε. Ουσιαστικά εγκατέλειψε την προσπάθεια του στην τελευταία βολή του Γκιουλέκα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

 

Ο παίκτης των Μπλε επέστρεψε πάντως λίγο αργότερα στο Συμβούλιο.

Εκείνο που συζητήθηκε πολύ απ’ όλους ήταν και σε ένα από τα flag race ήταν ότι όταν βρέθηκαν αντίπαλοι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης φάνηκαν να το… διασκεδάζουν περισσότερο απ’ όσο άρεσε σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

 

Τα γέλια και τα πειράγματά τους σχολιάστηκαν τόσο σε προσωπικές συνεντεύξεις άλλων παικτών, όσο και στο συμβούλιο, όπου η Σταυρούλα είχε ένα… τζαρτζάρισμα με τον Αλέξη Παππά.

 

 

Στον αγώνα ασυλίας, οι Μπλε δεν «βρήκαν» ποτέ τον στόχο και ηττήθηκαν πολύ εύκολα από τους Κόκκινους με 12-4. Κι εκτός από την ασυλία έχασαν και το έπαθλο φαγητού.

 

Όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, οι Μπλε έκαναν αυτό που περίμεναν όλοι: ψήφισαν την Ευγενία Μπόρλα με… συνοπτικές διαδικασίες. Η ίδια, που νωρίτερα είχε εκφράσει κάποια παράπονα γιατί οι συμπαίκτες της την «καίνε» και δεν την εμπιστεύονται ότι θα κερδίσει αγώνες, είπε πως ίσως κι εκείνη το ίδιο να έκανε αλλά ζήτησε περισσότερη εμπιστοσύνη.

 

 

 

Το επόμενος αγώνας ασυλίας θα κρίνει το φύλο των μονομάχων.

Survivor 2024: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις