Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Έμεινε “παγωτό” στην αποχώρηση ο Χανταμπάκης! “Ακέφαλη” η κλίκα! [vid]

Survivor: Έμεινε “παγωτό” στην αποχώρηση ο Χανταμπάκης! “Ακέφαλη” η κλίκα! [vid]

Ενώ το φανατικό κοινό είχε πάρει την απόφασή του, ο Στέλιος Χανταμπάκης φάνηκε να μην ήταν καθόλου προετοιμασμένος για την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έμεινε εντελώς ανέκφραστος ακούγοντας από τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει την αποχώρησή του από το Survivor. Η έκφρασή του κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης προδίδει πως δεν περίμενε με τίποτα το αποτέλεσμα που καθήλωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες το φανατικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης.

Χρειάστηκαν αρκετά δευτερόλεπτα και παρέμβαση του Σάκη Τανιμανίδη για να πει τα πρώτα του λόγια ο Στέλιος Χανταμπάκης που ήταν εμφανώς σοκαρισμένος από την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να αποχωρήσει από το Survivor. Ήταν πριν μερικά επεισόδια άλλωστε που έδειχνε να πιστεύει πολύ στις δυνάμεις του και εκτιμούσε ότι θα κριθούν τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος από το τηλεοπτικό κοινό.

“Οι πρώτες μου σκέψεις είναι ότι όλα είναι καλά, είναι ένα παιχνίδι. Προσπάθησα. Θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, με πάρα πολύ ψηλά το κεφάλι. Φεύγω χωρίς να έχω αφήσει κάτι ανοιχτό πίσω μου με κανέναν. Ό,τι ήταν να πω το είπα, ό,τι ήταν να κάνω το έκανα. Φεύγω πολύ γεμάτος όπως ένιωθα και πριν την απόφαση. Φεύγω πολύ γεμάτος και πάω σε κάτι πολύ όμορφο. Πραγματικά προσπάθησα με τους κανόνες του Survivor και με όλη μου τη δύναμη. Πολύ τίμια και πολύ δίκαια το ξανατονίζω αυτό. Θα τους περιμένω όλους έξω γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά να πούμε γιατί όντως εδώ πέρα γίναμε μια παρέα πολύ όμορφη που όσο εξωστρεφής και αν φαίνομαι πολύ δύσκολα κάνω παρέες. Όντως έκανα άλλη μια παρέα και τους ευχαριστώ για τα πάντα που μου προσέφεραν”, σημείωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Φάνηκε όμως πως ούτε οι συμπαίκτες του περίμεναν το αποτέλεσμα, πιστεύοντας πως θα αποχωρήσει ο Γιώργος Χρανιώτης ή ο μαχητής των διασήμων Γιώργος Αγγελόπουλος. Η κλίκα πλέον των διασήμων έμεινε “ακέφαλη” με την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και πλέον θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση τους στην παραλία.

Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η “κλίκα” των διασήμων, το κοινό έδιωξε τη Σόφη Πασχάλη και τον Στέλιο Χανταμπάκη, υποστηρίζοντας με πάθος τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου που στοχοποιήθηκαν στην ομάδα των διασήμων. Οι ισορροπίες πλέον θα ανατραπούν στο Survivor, καθώς πλέον ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και οι συμπαίκτες του μπορούν να αντιληφθούν την απήχησή του στο κοινό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε