Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Survivor: Οργή στα social media για την προκλητική ενέργεια του Χανταμπάκη [vid]

Survivor: Οργή στα social media για την προκλητική ενέργεια του Χανταμπάκη [vid]

Η απίστευτα εριστική ενέργεια του Στέλιου Χανταμπάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας με αντίπαλό του τον Κωνσταντίνο Βασάλο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την κίνησή του φέρθηκε υποτιμητικά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, προκαλώντας τις αντιδράσεις της ομάδας των μαχητών αλλά και της Ειρήνης Παπαδοπούλου από την ομάδα του. Ενώ είχε ολοκληρώσει τον αγώνα, περίμενε μέχρι ο Κωνσταντίνος Βασάλος να τελειώσει το παζλ και να τρέξει μέχρι τον τερματισμό για να σηκώσει τη σημαία που του έδινε τη νίκη.

Η ενέργειά του αυτή προκάλεσε την αντίδραστη του Κώστα Αναγνωστόπουλου που ζήτησε τον λόγο από τον Στέλιο Χανταμπάκη, σημειώνοντας πως ήταν πολύ υποτιμητικό αυτό που έκανε σε βάρος του συμπαίκτη του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τονίζοντας πως δεν ήταν προσωπικό και εξηγώντας πως το έκανε λόγω των υποτιμητικών πανηγυρισμών των αντιπάλων του.

Η εριστική συμπεριφορά του εξόργισε το φανατικό κοινό του Survivor, με τους περισσότερους να σχολιάζει με τον πιο αρνητικό τρόπο τον Στέλιο Χανταμπάκη και να περιμένουν τη στιγμή που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε