Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Η Ιωάννα Τζαβέλα αποχώρησε, έγινε η απόλυτη ανατροπή

Survivor: Η Ιωάννα Τζαβέλα αποχώρησε, έγινε η απόλυτη ανατροπή

Δυο φαβορί και δυο αουτσάιντερ είχε η αποψινή (04.04.2024) μονομαχία για την παραμονή στο Survivor. Κι όμως, το ένα από τα δυο, η Ιωάννα Τζαβέλα, αποχαιρέτισε συμπαίκτες, πρώην και νυν, και πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Η μονομαχία και αυτή την εβδομάδα ήταν γυναικεία υπόθεση. Ιωάννα Τζαβέλα, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Σταυρούλα Χρυσαειδή ρίχθηκαν στη μάχη για την παραμονή στο Survivor και εκείνη που πήρε τη δάδα της κι έφυγε, αφού ηττήθηκε δυο φορές, ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που είχε τα καλύτερα στατιστικά, διάλεξε το στόχο και επέλεξε κάποιον που να είναι εύκολος και για τη συμπαίκτριά της, Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Η Χρυσαειδή, στον πρώτο αγώνα, έπαιξε με την Άιρα Αντομαϊτίτε και η Ιωάννα Τζαβέλα αντιμετώπισε τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

  

Η Σταυρούλα νίκησε εύκολα 4-0 την Άιρα, ενώ και η Χρύσα, παρόλο που τραυματίστηκε, νίκησε την Ιωάννα 4-1. Και έτσι, η τελική μονομαχία ήταν ανάμεσα στις δυο Κόκκινες, με την Άιρα να επικρατεί με 4-2 και να μένει στο Survivor.

  

  

  

  

Με δάκρυα στα μάτια αλλά και χαμόγελο στα χείλη, η Ιωάννα Τζαβέλα δεν έκρυψε τη χαρά της για όσα έζησε στο Survivor και ευχήθηκε οι καλύτερες να φτάσουν ως τον τελικό.

Στη συνέχεια, πήρε τη δάδα της κι έφυγε….

  

  

Τα έβαλαν με τον Φάνη

Στη μονομαχία για την παραμονή στο Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε ακόμα την… ένταση από τον καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη, τον Φάνη Μπολέτση και τον Τζέιμς Καφετζή κατά τη διάρκεια του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Με τους Μπλε πίσω στο σκορ και τον εκνευρισμό διάχυτο, η Χρύσα Χατζηγεωργίου δεν θέλησε να μπει στα δεύτερα ματσαρίσματα και όταν ο Φάνης Μπολέτσης είπε στη Σταυρούλα Χρυσαειδή να μην παίξει ούτε εκείνη για να προφυλαχτεί ενόψει της μονομαχίας, εκείνη… εξερράγη.

Με την πρόταση να πάρουν πέναλτι οι Κόκκινοι, είχε αντιταχθεί και ο Τζέιμς Καφετζής, λέγοντας πως δεν θέλει να κάνουν όσα «κράζουν».

«Μου λες να παίξουμε μόνο με την Σταυρούλα; Μα με έχετε τρελάνει ρε μαλ…! Με έχετε τρελάνει! Δηλαδή αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;» είπε ο Καφετζής, με τον συμπαίκτη του να του ζητά να χαμηλώσει τους τόνους.

«Ρε γιατί φωνάζεις;» ρώτησε τότε ο Φάνης Μπολέτσης για να απαντήσει ο Τζέιμς «γιατί με έχετε τρελάνει ρε Φάνη».

«Μπορείς να μην φωνάζεις; Ό,τι θες, θα το λύσουμε ήρεμα» υπογράμμισε ο Φάνης με την Σταυρούλα να μοιάζει να στηρίζει αρχικά τον Φάνη για να ξεσπάσει, δευτερόλεπτα μετά, στον… Φάνη: «να χαλαρώσεις εσύ, Φάνη! Φάνη, μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή! Δεν θα ανεχόμαστε συνέχεια όλοι εμείς εσένα».

  

Η παίκτρια των Μπλε έφυγε από τον πάγκο εξοργισμένη, με τον Τζέιμς Καφετζή να την ακολουθεί και τους δυο τους να συζητούν πως ο Φάνης τους εκνεύρισε.

  

Η ένταση αυτή δεν είχε… φύγει από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με τον Τζέιμς Καφετζή να σχολιάζει στον Γιώργο Γκιουλέκα πως όταν μετά τον αγώνα επικοινωνίας (τον οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι) επέστρεψαν στην καλύβα, ο Φάνης συμπεριφερόταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις