Media

Survivor: Η «οικογένεια» πήγε Δελφινάριο – Η συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή

Το έχουν πει πολλές φορές ότι στο Survivor έγιναν «οικογένεια». Ο λόγος για τον νικητή του φετινού παιχνιδιού Σάκη Κατσούλη, την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο που… απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες τους στην καθημερινότητα πια.

Όπως φαίνεται, οι τρεις τους συνεχίζουν να κάνουν παρέα. Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram εικόνες από το «Δελφινάριο» όπου πήγε η παρέα, για να απολαύσει την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή. Μαζί τους ήταν και η συμπαίκτρια τους, Ελευθερία Ελευθερίου.

elefther sakis triantaf

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Μάρκος Σεφερλής κατέβηκε από τη σκηνή και μίλησε στην παρέα, ντυμένος… Survivor κι εκείνος, αφού το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι αποτελεί και σκετσάκι στην παράστασή του.

sefer seferlis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Χριστίνα Βραχάλη παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Γκράχαμ Γουντ: Οι αναρτήσεις των καλεσμένων από τον γάμο
Η Χριστίνα Βραχάλη, αν και επέλεξε να παντρευτεί «υπό άκρα μυστικότητα» μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή μέρα
Η Χριστίνα Βραχάλη και ο σύντροφός της