Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά, ισχυρές δυνάμεις στο σημείο
Media

Survivor spoiler: Η ομάδα του χάνει και τον βγάζουν υποψήφιο

Ακόμη ένας νεοφερμένος παίκτης φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Οι Κόκκινοι έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας και έβγαλαν υποψήφια τη… «νέα» Χριστίνα Κεφαλά. Μετά τον δεύτερο αγώνα για την ασυλία στο Survivor All Star το παράδειγμά τους ακολουθούν οι Μπλε.

Η ομάδα των Μαχητών είναι, σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν για το Survivor All Star, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, χάνει την αποψινή ασυλία.

Μοιραία θα πρέπει να ψηφίσουν τον παίκτη που θέλουν λιγότερο στην ομάδα τους.

Κι αυτός θα είναι ο Πάνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος από την άφιξή του παραπονιέται συνεχώς κι ως εκ τούτου αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» για τoυς συμπαίκτες του.

Στο προηγούμενο συμβούλιο άλλωστε είχε έντονη κόντρα με τον Ηλία Γκότση ενώ και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα ασυλίας είχε εκφράσει παράπονα για τη συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Στο αποψινό επεισόδιο, επίσης, θα δούμε και μια νέα έκρηξη του Νίκου Μπάρτζη.

Τι κάνει τον παίκτη των Κόκκινων να απασφαλίσει και ποιες αντιδράσεις φέρνει το ξέσπασμά του;

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
MasterChef 2025: Επιστρέφει ο περιβόητος «τοίχος» – Τα τρία πρωτότυπα πιάτα που θα αναδείξουν τη νικήτρια μπριγάδα
Ποια μπριγάδα θα καταφέρει να επικοινωνήσει με επιτυχία, ακρίβεια και λεπτομέρεια, να παρουσιάσει τις καλύτερες προσπάθειες και να κερδίσει την πολυπόθητη νίκη;
Οι τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος