Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

The Chase – Το «Βουνό»: Η ιατρική, η θεολογία και οι γνώσεις από τα μαθητικά χρόνια

The Chase – Το «Βουνό»: Η ιατρική, η θεολογία και οι γνώσεις από τα μαθητικά χρόνια

Ο Βασίλης Φασιάς ή αλλιώς το «Βουνό», ο Chaser του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA «The Chase», που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, μίλησε στο «ΜEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Όπως είπε το «Βουνό», είναι γιατρός παθολόγος ενώ παράλληλα σπουδάζει αρχαιολογία και κάνει μεταπτυχιακό στη θεολογία. Στον ρόλο του Chaser βρέθηκε μετά από πρόταση της παραγωγής.

«Στην αρχή δήλωσα για να πάω ως παίκτης αλλά μου πρότειναν τον ρόλο του Chaser. Πέρασα από κάποιες δοκιμασίες και τελικά τα κατάφερα», ανέφερε.

«Το παιχνίδι είναι πανέξυπνο. Έχει εναλλαγές. Συνδυάζει το ατομικό και το ομαδικό», πρόσθεσε.
Πώς όμως έχει τόσες γνώσεις; «Προσπαθώ να είμαι ενεργός στα social media και να παρακολουθώ την επικαιρότητα.

Οι πιο βασικές γνώσεις μου είναι από τα μαθητικά χρόνια αλλά και από όσα έχω διαβάσει εκτός σχολείου. Μου αρέσει να διαβάζω τα πάντα και πολλά βιβλία ταυτόχρονα», σημείωσε.

H κατηγορία που αγαπά είναι ο ελληνικός κινηματογράφος, «είναι το φόρτε μου», τόνισε και παραδέχτηκε ότι «υστερώ στα αθλητικά, με εξαίρεση λίγο το μπάσκετ».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως βγήκε το «Βουνό». «Το ψευδώνυμο “Βουνό” ήταν πρόταση της παραγωγής. Μου άρεσε γιατί μου θύμισε ένα αντίστοιχο ψευδώνυμο που μου είχε δώσει από πολύ μικρός ο αδελφός μου: “Huge”, δηλαδή τεράστιος. Επίσης, πολλοί με ρωτούσαν πάντα “τι καιρό κάνει εκεί πάνω” λόγω ύψους».

«Κάποιες ερωτήσεις είναι όντως πολύ δύσκολες. Ειδικά στον τελικό. Δεν τα βάζω με τον εαυτό μου αν απαντήσω κάτι λάθος. Είναι θέμα και πως ανασύρεις από την μνήμη σου τη γνώση», υπογράμμισε ακόμη.

Επίσης, τόνισε ότι δεν είναι «τηλεπαιχνιδάκιας» παρότι έχει λάβει μέρος και σε άλλα παιχνίδια.
«Με τους άλλους Chaser συζητάμε μεταξύ μας, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, υποστηρίζει ο ένας τον άλλον», κατέληξε.

Media Τελευταίες ειδήσεις