Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Mega νικητής των εκλογών

Το Mega νικητής των εκλογών

Ενώ οι ψήφοι από τον πρώτο γύρο των εκλογών για την Αυτοδιοίκηση ακόμα καταμετρώνται, τα αποτελέσματα από την «ψηφοφορία»  των τηλεθεατών για τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν ήδη καταμετρηθεί.

Τα ειδησεογραφικά επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών έδωσαν χθες μάχη και για την τηλεθέαση και σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen οι τηλεθεατές ψήφισαν ως εξής:  από τις 18:00 έως και τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης έκοψε το νήμα το MEGA με μέσο όρο 16,9%, ενώ σε μικρή απόσταση βρέθηκε ο ALPHA σημειώνοντας μέσο όρο 14,3%.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ΑΝΤ1 με 11,8% μέσο όρο και ακολούθησε η ΝΕΡΙΤ με 7,2% μέσο όρο που αξίζει να αναφέρω ότι από τη μετάδοση των αποτελεσμάτων «απουσίαζε» ο ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτυρόμενος για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

Στην τελευταία θέση της κατάταξης μεταξύ των σταθμών που μετέδωσαν τα αποτελέσματα βρέθηκε ο ΣΚΑΪ με 6,9% μέσο όρο. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από τις μετρήσεις τηλεθέασης είναι ότι παρά το ότι το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 τους τελευταίους μήνες σημειώνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις, εντούτοις για τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων και την ανάλυσή τους, οι περισσότεροι τηλεθεατές επέλεξαν το MEGA, αλλά και τον ALPHA, με αποτέλεσμα το κανάλι του Αμαρουσίου να βρεθεί στην τρίτη θέση.

Από νωρίς το πρωί λοιπόν με το που άνοιξαν οι «κάλπες» της τηλεθέασης στα ειδησεογραφικά τμήματα των τηλεοπτικών σταθμών αναλύουν τα δικά τους αποτελέσματα και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν και τη στρατηγική που θα χαράξουν την επόμενη Κυριακή, στις ευρωεκλογές, για να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης των τηλεθεατών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε