Media

VIΠ – Καλά γεράματα, επόμενο επεισόδιο: Η Ματίνα επιβάλει screen – free day

Ώρα για... αποσύνδεση στο Buona Mattina

Ακόμη ένα σπαρταριστό επεισόδιο της σειράς VIΠ – Καλά γεράματα έρχεται αυτό το Σάββατο (12.04.2025, 21:00) στον ΑΝΤ1. 

Η Ματίνα αποφασίζει να επιβάλει πειθαρχία και κάνει έξαλλους τους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους στο Buona Mattina!

«VIΠ – Καλά γεράματα: Επεισόδιο 26  

«Η αποσύνδεση- screen free day»

Η Ματίνα αποφασίζει να επιβάλει με σιδηρά πειθαρχία, το challenge: screen – free day. Κλειδώνει όλα τα κινητά και ταμπλετ σε ένα κουτί και προτρέπει τους πάντες να αρχίσουν να επικοινωνούν για να αντιμετωπίσει την “εγκεφαλική σήψη” την οποία επιφέρει η συνεχής επαφή με την οθόνη.

Φιλοξενούμενοι και προσωπικό, βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους να αποτοξινωθούν, ενώ η Τζωρτζίνα και ο Αντώνης μαθαίνουν με τον σκληρό τρόπο ότι η κοροϊδία, δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης

Σενάριο: Γωγώ Φώτου, Μάκης Πιτταράς

Στον ρόλο της Λουκίας η Λυδία Φωτοπούλου

Στον ρόλο της Ζανέτ η Χριστίνα Τσάφου

Στον ρόλο της Φιλαρέτης η Ελένη Κρίτα

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

VIΠ – Καλά γεράματα: Κάθε Σάββατο στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μαρτάκης: Το “Καλημερούδια” που είχα κάνει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου κατάφερε να εκθρονίσει τότε τον Λιάγκα και την Σκορδά
"Η επιτυχία στα Καλημερούδια είναι επειδή είχαμε αυτό που τώρα μπορεί να φαίνεται χαζό, παίζαμε κυνηγητό στο πλατό», δήλωσε ο Κώστας...
Κώστας Μαρτάκης