Media

VIΠ – Καλά γεράματα, επόμενο επεισόδιο: Ματίνα λένε και κλαίνε από νοσταλγία

Ο Μιχάλης θα βρίσκει σκούρα χωρίς τη Ματίνα

Τα ευτράπελα, οι εκπλήξεις, οι παρεξηγήσεις αλλά και οι ανατροπές δεν λείπουν ούτε από το επόμενο επεισόδιο (07.06.2025, 21:00) της σειράς VIΠ – Καλά γεράματα.

Η Ματίνα παραιτείται από τη διεύθυνση της μονάδας και κανείς δεν περιμένει ότι η απουσία της από το Buona Mattina θα είναι τόσο αισθητή.

VIΠ – Καλά γεράματα: Τι θα δούμε στο 33ο επεισόδιο

«Ματίνα θα λέτε και θα κλαίτε»

Έχοντας παραιτηθεί από τη διεύθυνση της μονάδας, η Ματίνα βρίσκει καταφύγιο για λίγο στο σπίτι της Τζωρτζίνας δεχόμενη την υποστήριξη του μικρού Μάκη. Στο Buona Mattina κανείς δεν περίμενε ότι θα τους λείπει η τρομοκράτης τους και η προσωρινή κατάθλιψη αντιμετωπίζεται με ένα χάπι που φέρνει διαταραχές ύπνου αλλά και αναταραχές στην προσωρινή διεύθυνση. Ο Μιχάλης μπαίνοντας στα παπούτσια της Ματίνας πρέπει να επιλύσει ένα σωρό προβλήματα και όσο και αν η Έλλη προσπαθεί να τον βοηθήσει, οδηγείται σύντομα στην απελπισία.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης

Σενάριο: Γωγώ Φώτου, Μάκης Πιτταράς

Στον ρόλο της Λουκίας η Λυδία Φωτοπούλου

Στον ρόλο της Ζανέτ η Χριστίνα Τσάφου

Στον ρόλο της Φιλαρέτης η Ελένη Κρίτα

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

VIΠ – Καλά γεράματα: Κάθε Σάββατο στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα