Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της ραγίζει καρδιές

Με τραγικό τρόπο κλείνει το 2023 για τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη. Την ημέρα των γενεθλίων της «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας.

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αφροδίτη Γραμμέλη, καθώς η γνωστή δημοσιογράφος πενθεί την απώλεια του πατέρα της.

Η συντάκτης του τηλεοπτικού ρεπορτάζ γνωστοποίησε τη τραγική είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε μια φωτογραφία με μαύρο φόντο και έγραψε: «Αντίο μπαμπά μου, αντίο αγάπη μου».

 Η σπαρακτική της ανάρτηση:

GRAMMELI INSTAGRAM

Η γνωστή δημοσιογράφος, σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου αποχαιρέτησε τον πατέρα της με ένα κολάζ φωτογραφιών και λέγοντας ένα συγκινητικό αντίο μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

GRAMMELI FACEBOOK

«Αντίο μπαμπάκα μου, αντίο λεβέντη μου και ήρωά μου, ψυχή και καρδιά τετραπέρατη, αντίο», έγραψε στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Τραγική ειρωνεία: Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου η γνωστή δημοσιογράφος είχε τα γενέθλιά της…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας