Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναβολή για το X Factor

Αναβολή για το X Factor

Τι φοβούνται στον ΑΝΤ1.

Φαίνεται πως με τον «πόλεμο» των ανακοινώσεων και των δελτίων Τύπου που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΑΝΤ1 και της δισκογραφικής εταιρείας Sony, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου τρέχουν και προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι μπορούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit το σημαντικό αυτό θέμα, που κοντεύει να τινάξει στον αέρα την εγκυρότητα του talent show, έχει αναλάβει η νομική υπηρεσία του ΑΝΤ1.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν τελικά θα δοθεί κάποια νέα ανακοίνωση από το κανάλι σχετικά με τα όσα βγήκαν στον αέρα πριν από λίγες μέρες και στα οποία φαίνεται να υπάρχει απόσπασμα ηλεκτρονικής επιστολής του Γιώργου Θεοφάνους προς στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Sony.

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο του Newsit, οι απόψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου διίστανται καθώς κάποιοι θέλουν γρήγορη και άμεση απάντηση μέσω καινούργιας ανακοίνωσης, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι ενόψει μάλιστα και του τελικού στο «X Factor», το θέμα προς το παρόν πρέπει να… αποσιωπηθεί γιατί κινδυνεύει να χαθεί η εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, τουτέστιν να μην ψηφίσουν στον τελικό, τουτέστιν να χαθεί μεγάλο οικονομικό όφελος.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τις τελευταίες ημέρες… κανείς δεν λέει τίποτα! Χαρακτηριστικό πάντως της… σιωπής που φαίνεται να πλανάται για το συγκεκριμένο θέμα είναι το ότι αναβλήθηκε ακόμα και το… παραδοσιακό πάρτι του «X Factor». Μόλις πριν από λίγες μέρες, το γραφείο Τύπου ενημέρωνε τα Μέσα Ενημέρωσης πως θα δοθεί πάρτι, ενόψει του τελικού. Ένα πάρτι που τελικά… αναβλήθηκε με μια λιτή ανακοίνωση

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση –πολύ… μοδάτη λέξη τον τελευταίο καιρό- γράφει:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Λόγω της πίεσης χρόνου και της πυρετώδους προετοιμασίας των συντελεστών της παραγωγής και των υπόλοιπων συνεργατών του X FACTOR εν όψει του μεγάλου τελικού της Παρασκευής 12/2, είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι να ματαιώσουμε το πάρτι που είχαμε προγραμματίσει για την Τετάρτη 10/2 στο Guzel.

Σας ζητούμε συγνώμη και υποσχόμαστε ότι θα σας «αποζημιώσουμε» στο άμεσο μέλλον…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το πάρτι τελικά θα δοθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά τον τελικό της Παρασκευής, ώστε εκεί να μπορούν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να απαντήσουν σε όποια ερώτηση τους τεθεί, χωρίς πλέον να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα η εγκυρότητα του talent show, τουτέστιν –όπως είπαμε- να κινδυνεύει να χαθεί και το οικονομικό όφελος της ψηφοφορίας.

Άλλωστε, όπως έχουμε σημειώσει και σε παλαιότερα άρθρα, στο… χορό των συμφερόντων (που είναι λογικό να υπάρχει στις συναλλαγές ανάμεσα σε δύο εταιρείες) φαίνεται ότι η προβολή των συμμετεχόντων (που αναμφισβήτητα διαθέτουν ταλέντο) είναι δευτερευούσης προς το παρόν σημασίας…! Λογικό…;!;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε