Media

«Από την κ. Σαλαγκούδη δεν είχα ούτε το τηλέφωνο της»

“Έβλεπα μία κομψή κυρία, πολύ καλοβαλμένη, πολύ κουμπωμένη και ξαφνικά πάει στο Survivor. Δικαίωμά της”, λέει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης και η Ανθή Σαλαγκούδη είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε εκπομπή στην ΕΡΤ, για λίγες μέρες μόνο. Ο ίδιος, μιλώντας στο Πρωινό, δηλώνει πως δεν είχε ούτε το κινητό της.

«Από την κ. Σαλαγκούδη ούτε είχα το τηλέφωνο. Έβλεπα μία κομψή κυρία, πολύ καλοβαλμένη, πολύ κουμπωμένη και ξαφνικά πάει στο Survivor. Δικαίωμά της. Είναι υπεύθυνη γι’ αυτό που έκανε. Είτε το μετάνιωσε είτε όχι, εκείνη πήρε την απόφαση, δεν την πίεσε κανένας υποθέτω», λέει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

https://www.youtube.com/watch?v=nNVxjLjKw2E&t=1s

Όσο για το αν πιστεύει πως ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη επηρέασε τις ψηφοφορίες του Survivor, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρει: «Θα κάτσει τώρα ένας πρώην υπουργός να παίρνει τηλέφωνο και να λέει κρατήστε την; Μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά τα πράγματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Συγκίνηση στο επετειακό επεισόδιο – Τα highlights και η αναφορά στην Ειρήνη Κουμαριανού
Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο reunion της κωμικής σειράς του MEGA - Τα τραγούδια της Ζουμπουλίας και της Θεοπούλας και η πάμπλουτη κληρονόμος Ντάλια εν μέσω οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα
Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά: Συγκίνηση στο επετειακό επεισόδιο – Τα highlights και η αναφορά στην Ειρήνη Κουμαριανού
7