Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι… μετακόμιση κάνουν στον ALPHA;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι… μετακόμιση κάνουν στον ALPHA;

Καθώς η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της, πολλά είναι αυτά που συζητιούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες των στελεχών των σταθμών.

Το σίγουρο είναι ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε πολλά από αυτά που έως τώρα έχουμε συνηθίσει και θεωρούσαμε δεδομένα. Αλλά ακόμα δεν είναι καιρός να μιλήσουμε για αυτές τις αλλαγές για να μην… πικράνουμε αρκετούς!

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες στον ALPHA έχουν επιδοθεί σε αρκετές αλλαγές αφού το κανάλι της Κάντζας… μετακομίζει. Όχι όλο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτού. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες μετακόμισε όλο το τμήμα του προγράμματος από το κτίριο της Κάντζας στο «Studio Pro». Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν μέσα στο καλοκαίρι και αρκετά άλλα τμήματα του σταθμού, όπως το ειδησεογραφικό και όλες οι εκπομπές. Ο κύριος λόγος της μετακόμισης είναι για να είναι… συμμαζεμένο σε μία μεριά ό,τι βγαίνει στον αέρα, είτε αυτό είναι δελτίο ειδήσεων, είτε εκπομπή. Στο κτίριο της Κάντζας θα μείνουν οι διοικητικές κυρίως υπηρεσίες του σταθμού ενώ ό,τι αφορά την παραγωγή προγράμματος θα μετακομίσει στο «Studio Pro».

Η μετακόμιση θα γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες που οι εκπομπές δεν θα βγαίνουν στον αέρα αφού από την Κάντζα θα αποχωρήσουν το «Δέστε τους» που έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, ενώ στη μετακόμιση ελπίζει και το «Μες στην καλή χαρά» που αν όλα εξελιχθούν ομαλά όπως δείχνουν, τότε η εκπομπή θα βγαίνει όπως παλαιότερα από το «Studio Pro».

Στο κτίριο της Κάντζας θα μεταφερθούν άλλες επιχειρήσεις που ανήκουν στον Όμιλο Εταιρειών Demco, συμφερόντων Δημήτρη Κοντομηνά.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε