Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εγγονή διάσημου έλληνα… καίγεται και καίει το διαδίκτυο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εγγονή διάσημου έλληνα… καίγεται και καίει το διαδίκτυο!

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν στο διαδίκτυο ανέβηκε ένα βίντεο με μία κοπέλα να προσπαθεί να κάνει γιόγκα και να καταλήγει… να καίγεται!

Το βίντεο με τίτλο «κοπέλα που πιάνει φωτιά» έκανε μέσα σε μία μέρα περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια χτυπήματα και μάλιστα πολλά δελτία ειδήσεων και εκπομπές πρόβαλλαν και σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο που όπως μπορείτε να δείτε είναι πολύ… καυτό!

Βέβαια υπάρχει λόγος που το βίντεο σταματά απότομα, αφού χθες και αφού το διαδίκτυο είχε πάρει… φωτιά η νεαρή κοπέλα φιλοξενήθηκε από τον Jimmy Kimmel και εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το δημοφιλές late night show έμειναν… άναυδοι, όταν ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το βίντεο ήταν… φάρσα που έστησαν οι ίδιοι. Ιδού το απόσπασμα της εκπομπής με την αποκάλυψη και τη συνέχεια του πρώτου βίντεο που έβαλε… καινούργια φωτιά στο διαδίκτυο!

Όπως λοιπόν αποκάλυψε στην εκπομπή του ο Jimmy Kimmel το βίντεο ήταν φάρσα με σκοπό να αποτρέψει τον κόσμο να κάνει επικίνδυνα stunts για να κερδίσουν χτυπήματα στο διαδίκτυο και να κερδίσουν δημοσιότητα, όπως γίνεται συνεχώς με τα διάφορα twerk videos που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο. Στο σκοπό αυτό βοήθησε η κασκαντέρ που ανέλαβε το ρόλο να… καεί και που δεν ονομάζεται «Caitlin Heller», αλλά Daphne Avalon. Μπορεί το όνομά της να μην σας λέει πολλά, αλλά σίγουρα γνωρίζετε τον παππού της, που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μαστοράκη. Η Δάφνη είναι εγγονή του γνωστού σκηνοθέτη, παρουσιαστή και παραγωγού καθώς είναι κόρη της κόρης του Ισαβέλλας. Η 23χρονη κοπέλα είναι απόφοιτος του USC και εργάζεται ως stunt woman, ενώ η πρώτη της επιτυχία είναι το διαφημιστικό του βιντεοπαιχνιδιού «Black Ops 2» που έχει σκηνοθετήσει ο Γκάι Ρίτσι και που έχει περισσότερα από 123 εκατομμύρια χτυπήματα στο διαδίκτυο.

Είναι φανερό λοιπόν πως το «μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» και μετά το Νίκο Μαστοράκη, η εγγονή του, η Δάφνη, θα βάλει πολλές… φωτιές στη σόου μπιζ!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε