Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί έγινε έξαλλη η Φαίη Σκορδά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί έγινε έξαλλη η Φαίη Σκορδά

Ποιοι την έκαναν να βάλει τις φωνές για τον «Όμορφο κόσμο το πρωί»

Φαίνεται ότι το «φαινόμενο της πεταλούδας» ισχύει και στο τηλεοπτικό τοπίο αφού όταν συμβαίνει κάτι σε κάποιο κανάλι υπάρχουν εξελίξεις και στα άλλα. Μόνο που αυτή τη φορά η «πεταλούδα» έφερε τσακωμούς και εσωτερικές κόντρες αφού κάποιοι φαίνεται πως έβγαλαν το άχτι τους εναντίον της Φαίης Σκορδά και της μεταγραφής της.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Παρασκευή την ώρα προβολής της εκπομπής «Πολύ μπλα μπλα» και ενώ σε αυτήν έπαιζαν βίντεο με το πώς έκλεισαν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, τα πλάνα ήταν γενικά. Όταν όμως, το βίντεο έδειχνε το πώς έκλεισε η «πεντάδα» του «Όμορφου κόσμου το πρωί» το πλάνο στο στούντιο του ALTER έμεινε σταθερό πάνω στη Σκορδά. Η οποία, ήταν εμφανώς αμήχανη γιατί δεν ήξερε πώς να αντιδράσει από το διπλό πλάνο, με αυτήν και τους «πεντάμορφους» να αποχωρούν από το πρωινό του MEGA. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μην υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Μεσογείων για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους αλλά υπάρχει συνέντευξη κοτζάμ διευθυντή προγράμματος του MEGA που το επιβεβαίωσε. Οπότε καταλαβαίνετε τη… δυσκολία της «καινούργιας» να παρακολουθεί από το τωρινό κανάλι της, τους απερχόμενους!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, μόλις η εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα υπήρξε πολύ… μπλα μπλα στο κανάλι του Μπουρναζίου. Γιατί η Σκορδά ήταν σίγουρη ότι κάποιος ή κάποια –και σίγουρα όχι… η «πεταλούδα»- έβαλε το χεράκι του και «κάρφωσε» την κάμερα πάνω της σε όλη τη διάρκεια του βίντεο με τους «πεντάμορφους» να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές. Οι φωνές της παρουσιάστριας έφτασαν μέχρι το «καπνιστήριο» όπου μάλιστα υπήρχε και εξω-καναλικός, στον οποίο οι υπόλοιποι καπνίζοντες προσπάθησαν να του αποσπάσουν την προσοχή για να μην ακούει αλλά ενώ κι αυτοί οι ίδιοι είχαν στήσει αυτί!

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αφού υψηλό στέλεχος του ALTER πληροφορήθηκε το προς τι οι φωνές και οι καβγάδες στο κάτω στούντιο, επικοινώνησε με τη Σκορδά και τη διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξε καμία πρόθεση από αυτούς για να την φέρουν σε δύσκολη θέση. Φαίνεται όμως, ότι κάποιος ήθελε να εκνευρίσει την παρουσιάστρια και απ’ ό,τι αποδείχτηκε τα κατάφερε μια χαρά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε