Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε αντίο στο «Κους κους το μεσημέρι»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε αντίο στο «Κους κους το μεσημέρι»

Διαβάστε γιατί η παρουσιάστρια φεύγει από τη μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA.

Τίτλους τέλους αποφάσισε να ρίξει η Κλεοπάτρα Πατλάκη στη συνεργασία της με το «Κους κους το μεσημέρι» και να προχωρήσει μπροστά! 

Άλλωστε πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το «Κους κους το μεσημέρι». Ονόματα που πάνε κι έρχονται στον ALPHA διεκδικώντας μία από τις καρέκλες στο πάνελ της εκπομπής. Τώρα οι… μνηστήρες θα είναι πιο χαρούμενοι καθότι μία από τις καρέκλες άδειασε και μάλιστα… οικειοθελώς! 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποχώρησε από τη μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού της Κάντζας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες δεν το έκανε γιατί… έκλεισε σε κάποια άλλη εκπομπή ανταγωνιστικού καναλιού, αλλά γιατί, όπως είπε σε στελέχη του ALPHA, ένιωσε ότι ένας κύκλος έκλεισε.
Μην ξεχνάμε ότι η Κλεοπάτρα Πατλάκη, μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Δημήτρη Σαράντο ήταν «τα τρία νέα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη» που πριν από έξη χρόνια η Ζήνα Κουτσελίνη ως διευθύντρια προγράμματος τότε του ALPHA, τους επέλεξε για την πρωινή εκπομπή του καναλιού. Μάλιστα, με τις τηλεφωνικές γραμμές που έβγαζαν στον αέρα κατάφερναν να περνούν σε τηλεθέαση ακόμα και την Ελένη Μενεγάκη που παρουσίαζε τότε τον «Πρωινό καφέ» στον ΑΝΤ1.

Την επόμενη χρονιά και λόγω της μεταγραφής της «ωραίας Ελένης» στον ALPHA η εκπομπή «Πρωινό κους κους» έγινε «Κους κους το μεσημέρι» και μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη. Ο πρώτος από την τριάδα που αποχώρησε ήταν ο Δημήτρης Σαράντος αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα και η Κλεοπάτρα να κάνει το επόμενο βήμα. Άλλωστε αξίζει να σημειώσουμε πως ιδιαίτερα τις δύο τελευταίες σεζόν η εκπομπή βρίσκεται αρκετά πίσω στις τηλεθεάσεις σε σχέση με τις ανταγωνιστικές κι όμοιας θεματολογίας εκπομπές, κάτι που αποδεικνύει ότι πρέπει να γίνουν ανανεωτικές κινήσεις. 

Φαίνεται λοιπόν ότι αφού οι υπεύθυνοι στον ALPHA δεν μπορούν να σταθούν έναντι του ανταγωνισμού, η Πατλάκη αποφάσισε να φύγει πριν μείνουν να κάνουν… κους κους χωρίς τηλεθεατές! Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν στη μεσημεριανή εκπομπή αφού ομολογουμένως η Πατλάκη διέθετε «καλές ατάκες» και σχόλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε