Media

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καινούργια ελληνική σειρά από τον ΣΚΑΪ

Ήταν, όπως φαίνεται, να μην πάρουν την απόφαση να μπουν στην παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας.

Από τη στιγμή που αποφάσισαν στον ΣΚΑΪ να ανοίξουν το «Μεζεδοπωλείο» με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Κώστα Αποστολάκη, αποφάσισαν να μπουν ακόμα πιο δυναμικά στην παραγωγή σειρών.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του ΣΚΑΪ μελετούν αυτή την περίοδο σενάρια για να βγάλουν στον αέρα μία ακόμα ελληνική σειρά, στο στιλ όμως, του «Μεζεδοπωλείου». Τι σημαίνει αυτό; Σύντομης, μικρής διάρκειας επεισόδια με αυτοτελείς ιστορίες, όπως δηλαδή η σειρά που έκανε χθες πρεμιέρα, εγκαινιάζοντας και την παραγωγή ελληνικών σειρών στο κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η καινούργια σειρά πρόκειται να προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, αφού κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ο ΣΚΑΪ έχει το «Μεζεδοπωλείο» του. Με τον τρόπο αυτό θα έχουν στο πρόγραμμά τους μία ενιαία ζώνη ψυχαγωγίας διάρκειας 15 περίπου λεπτών που θα δίνει μία «ανάσα» στους τηλεθεατές μεταξύ της ενημερωτικής εκπομπής με τον Νίκο Ευαγγελάτο και του δελτίου ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

Η καινούργια αυτή σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο και να με θυμηθείτε ότι αυτή την τακτική, των σύντομων σε διάρκεια κωμικών σειρών, θα ακολουθήσουν κι άλλα τηλεοπτικά κανάλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με δικαστική απόφαση ο Χαϊκάλης ανοίγει το… μεζεδοπωλείο του!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χαΐκάλης ανοίγει τελικά… μεζεδοπωλείο!

Βαλτινός – Λουιζίδου – Μάλφα – Χαϊκάλης: Πρεμιέρα στο θέατρο με διάσημους φίλους!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
OGAE για ολόκληρη την πρόβα της Klavdia στην Eurovision: «Τα φώτα, το όλο σκηνικό και η ερμηνεία της φοβερή»
Γεμάτη συναίσθημα και φωνητική τελειότητα, η Κλαυδία στο τέλος της εμφάνισης καταφέρνει και βρίσκει το Φως. Ή μάλλον γίνεται το Φως. Και ναι, αυτό για το οποίο περιμέναμε πλέον μπορεί να επιβεβαιωθεί!
Η Klavdia 1
Ισραηλινός δημοσιογράφος για Μαρίνα Σάττι: «Δεν σεβάστηκε την Έντεν Γκολάν στην Eurovision, της έδειξα την ίδια ασέβεια»
«Η Σάττι αποφάσισε να απαντήσει και έγραψε πως "με αυτές τις ωτοασπίδες δεν θα ακούσεις τις βόμβες που πέφτουν, σκ…". Απάντησα ευγενικά» λέει ο δημοσιογράφος του Ισραήλ για την ανάρτησή του με τις ωτοασπίδες
Η Μαρίνα Σάττι