Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 κρύβει τους καινούργιους παρουσιαστές!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 κρύβει τους καινούργιους παρουσιαστές!

Η μία εκπομπή μετά την άλλη ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1 για την καινούργια σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχοντας πλέον στο δυναμικό του αρκετούς παρουσιαστές σκοπεύει να μπει ακόμα πιο δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης.

Μόνο που εκτός από τους παρουσιαστές που ήδη γνωρίζουμε ότι την επόμενη σεζόν θα κατοικοεδρεύσουν στο Μαρούσι υπάρχουν κι άλλα πέντε καινούργια πρόσωπα που θα παρουσιάσουν μία καινούργια εκπομπή την οποία τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να κρατήσουν… μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου την καινούργια σεζόν στον ΑΝΤ1 θα προβληθεί το «Wanted» η εκπομπή που μία παρέα τα κάνει όλα… άνω κάτω. Όπως ενδεχομένως να θυμάστε από πέρυσι ο ΑΝΤ1 ζητούσε μια… τρελή παρέα που να αποτελείται από 4 έως 5 άτομα ηλικίας 18 έως 35 ετών και που όπως έλεγαν στο τρέιλερ «Στην παρέα σου δεν σταματάτε να πειράζετε ο ένας τον άλλον; Έχετε ταλέντο στις φάρσες και δεν φοβάστε να φτάσετε στα άκρα; Τότε είστε αυτό που ψάχνουμε. Συστηθείτε μας με τον πιο αστείο τρόπο. Στείλτε μας το βίντεο της παρέας σας και γίνετε εσείς οι παρουσιαστές στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1».

Στο Μαρούσι λοιπόν έφτασαν πάρα πολλά βίντεο από παρέες που ήθελαν να γίνουν αυτοί οι παρουσιαστές, αλλά τελικά μία παρέα είναι αυτή που επιλέχθηκε και που θα παρουσιάσει την καινούργια εκπομπή. Εννοείται πως ο ΑΝΤ1 δεν θέλει να διαρρεύσουν τα ονόματα και οι… φάτσες των καινούργιων του παρουσιαστών για να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν άνετα και να κάνουν τις φάρσες τους χωρίς να τους γνωρίζει ο κόσμος. Τα γυρίσματα μάλιστα θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο με σκοπό το «Wanted» να προβληθεί τον Φεβρουάριο του 2014.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε