Παρασκευή, 1 Μαρ.
15oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος: Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο, δεν θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου

Απόστολος Γκλέτσος: Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο, δεν θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου

«Δεν είχα ποτέ πάθη. Ψιλά πράγματα, πότε κολλούσα από ‘δώ και από ‘κεί», λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για την ταμπέλα του sex symbol, τα πάθη, αλλά και τον έρωτα απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Πώς αισθάνεστε με την ταμπέλα του sex symbol;

Ποτέ δεν το άκουσα εγώ αυτό. Δεν μπήκε μες στ’ αυτιά μου, ευτυχώς. Έχω δει ανθρώπους που τ’ ακούσανε και γέλαγα πάντα μαζί τους. Γινόντουσαν γελοίοι και όσο μεγαλώνανε γινόντουσαν ακόμη πιο γελοίοι.

Πάθη είχατε;

Δεν είχα ποτέ. Ψιλά πράγματα, πότε κολλούσα από ‘δώ και από ‘κεί. Για λίγο όμως και ελάχιστα. Δεν ήταν κάτι που μου άλλαξε τη ζωή. Πάντα ήμουν με τον αθλητισμό και αυτό με έσωσε, γιατί όλο και κάτι μ@@κιούλες έχω κάνει, αλλά είναι παρανυχίδες. Αυτό που δοκιμάζεις και φεύγεις.

Στα 57 υπάρχει η ανάγκη για έρωτα;

Όχι στα 57 μου δεν υπάρχει η ανάγκη για έρωτα. Ο έρωτας, ο συναισθηματικός, είναι αναγκαία κατάσταση και το αναζητάς σε μικρές ηλικίες και γι’ αυτό τραβάς και το χουνέρι του. Όσο μεγαλώνεις, είναι μια από τις απελευθερώσεις που σου χαρίζει η ζωή. Είσαι πιο χαλαρός, σου αρέσει περισσότερο η παρέα των φίλων σου, ενώ το άλλο είναι πρόβλημα ρε συ. Οι νεανικές καψούρες που χάνεσαι… Παναγία μου.

Αποκλείεται το ενδεχόμενο να παντρευτείτε ξανά στα 60 σας;

Κάτσε καλά, όχι, όχι (γέλια).

Δεν έχετε ανάγκη από μια σύντροφο;

Όχι, δεν θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου. Όπου γης και πατρίς… Να χτυπάει το τηλέφωνο και αντί να σου λέει «γεια» να σου λέει «πού είσαι;».

Media Τελευταίες ειδήσεις