Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Αυξάνεται και πληθαίνει το «Κους κους το μεσημέρι»

Αυξάνεται και πληθαίνει το «Κους κους το μεσημέρι»

Συμβαίνει στο παρασκήνιο της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha.

Είναι γεγονός ότι ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες το «Κους κους το μεσημέρι» αντιμετωπίζει προβλήματα με τις τηλεθεάσεις, αφού ενώ όλα τα υπόλοιπα κανάλια ασχολούνται με την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια» για το χωρισμό της Μενεγάκη με τον Λάτσιο, η μεσημεριανή εκπομπή του  Alpha έχει… απαγορευτικό για το συγκεκριμένο θέμα.

Μπορεί λοιπόν οι συντελεστές της εκπομπής να δυσαρεστούνται κάθε φορά που βλέπουν τις χαμηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθεάσεων της AGB αλλά στα… παρασκήνια εισπράττουν… τετραπλή χαρά.

Ο λόγος είναι ο ερχομός όχι μόνο ενός αλλά τεσσάρων διαδόχων. Συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερό της γιο. Ο «Μυλωνάκης-Μεσσαρόπουλος junior» είναι ο δεύτερος γιος για τη γνωστή τηλεκριτικό και μέλος του πάνελ στη μεσημβρινή εκπομπή του Alpha από το γάμο της με τον Γιώργο Μυλωνάκη.

Ωστόσο οι… γεννήσεις θα συνεχιστούν στο «Κους κους το μεσημέρι» αφού σε λίγο καιρό η αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της. Η Μαίρη Παλιαλέξη και ο σύζυγός της αρχισυντάκτης στο δελτία ειδήσεων του Star, Ηλίας Παπανικολάου περιμένουν σε λίγο καιρό να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το αγοράκι και το κοριτσάκι τους.

Και μην νομίζετε ότι οι γεννήσεις… ολοκληρώθηκαν. Η ενδυματολόγος της εκπομπής Καλλιόπη Λαλιώτη περιμένει σε λίγους μήνες το διάδοχο.

Να είναι καλά και να χαίρονται τα παιδιά τους. Άλλωστε, η γέννηση ενός παιδιού είναι από τα πιο ευχάριστα γεγονότα. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι ένα αλλά… τέσσερα!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε